
Foto: Alena Kolaříková
Suroviny
- 1 balíček chlazených noků
- 1 balení pstruha lososovitého na soli, uzeného teplým kouřem
- asi 15 stonků zeleného chřestu
- 3 jarní cibulky
- 4 lžíce Big Boy Křupavá cibulka
- asi 10 cherry rajčat
- čerstvý kopr
- kapička oliváče
- sůl a špetku sušeného česneku
Postup
Do pánve vlijte trochu oleje a zahřívejte. Vsypejte na kolečka nakrájenou jarní cibulku, na kousky nakrájený chřest (hlavičky zatím nechejte stranou) a chlazené noky.
Míchejte, opékejte. Dokřupava. Přidejte pár snítek čerstvého kopru, špetku sušeného česneku a soli. Vsypejte napůl nakrájená rajčata, hlavičky chřestu, a na kousky nakrájeného pstruha. A klidně ještě trochu čerstvého kopru. Nakonec přidejte i Big Boy Křupavou cibulku. Ještě prohřejte a šup s tím na talíř!
Dobrou chuť přeje Elly.
Gnocchi se špenátem, kuřecím masem a parmezánem
Foto: Chef Dejv
Kuřecí noky s trhaným kachním masem
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář
Komentáře
Tak to vypadá božsky. Dalo by se to udělat i s jinou rybou?