IMG_7645.jpg (130 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • 1 balíček chlazených noků
  • 1 balení pstruha lososovitého na soli, uzeného teplým kouřem
  • asi 15 stonků zeleného chřestu
  • 3 jarní cibulky
  • 4 lžíce Big Boy Křupavá cibulka
  • asi 10 cherry rajčat
  • čerstvý kopr
  • kapička oliváče
  • sůl a špetku sušeného česneku

Postup

Do pánve vlijte trochu oleje a zahřívejte. Vsypejte na kolečka nakrájenou jarní cibulku, na kousky nakrájený chřest (hlavičky zatím nechejte stranou) a chlazené noky.

Míchejte, opékejte. Dokřupava. Přidejte pár snítek čerstvého kopru, špetku sušeného česneku a soli. Vsypejte napůl nakrájená rajčata, hlavičky chřestu, a na kousky nakrájeného pstruha. A klidně ještě trochu čerstvého kopru. Nakonec přidejte i Big Boy Křupavou cibulku. Ještě prohřejte a šup s tím na talíř!

Dobrou chuť přeje Elly.

Gnocchi se špenátem, kuřecím masem a parmezánem

1.jpg (79 KB)

Foto: Chef Dejv

Kuřecí noky s trhaným kachním masem

2.jpg (94 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Reklama