SUROVINY:
4 bulky, 4 asi centimetr silné plátky sýru Grilami, 60 g sýru Gran Moravia, rukola, sůl a pepř podle chuti, citron, extra panenský olivový olej, rajčatové pesto

POSTUP: Chips z Gran Moravia: troubu rozehřejte na 180 stupňů. Plech vyložte pečicím papírem a nastrouhejte na něj na jemném struhadle 4 hromádky sýru Gran Moravia. Pečte 5-10 minut dozlatova. Nechte vychladnout. Bulky rozkrojte a z vnitřní strany opečte. Na spodní půlku rozetřete rajčatové pesto. Plátky Grilami osušte papírovou utěrkou a na nepřilnavé pánvi opečte z každé strany asi minutu. Rukolu pokapejte citronem a olivovým olejem. Na půlku s pestem položte plátek opečeného Grilami, na něj rukolu, a nakonec chips z Gran Moravia. Přiklopte horní částí bulky a podávejte.

Další recepty najdete na Laformaggeria.com

Reklama