BOŽKOV VAJEČŇÁK SE ŠLEHAČKOU

Do skleničky nalijte 6 cl Božkov Vaječný likér a ozdobte čerstvě ušlehanou šlehačkou. Můžete doladit nastrouhanou čokoládou nebo skořicí.

vajecnak-clanek.jpg
Foto: Božkov

HORKÝ BAVORÁK 

Do sklenice nalijte 4 cl Fernet Stock Citrus nebo Original, přilijte 12 cl tonicu a zahřejte ideálně na 70 stupňů. Na závěr ozdobte plátkem čerstvého citronu. Všem známá chuť populárního „Bavoráka“ navíc odhalí v horké verzi nové ovocné tóny.

horky-bavorak-780.jpg
Foto: Fernet stock
 
AMUNDSEN GINGER TEA

Do sklenice nalijte 4 cl vodky Amudsen a přilijte 15 cl horkého zázvorového čaje. Na závěr přidejte včelí med a citron. 

amundsen-ginger-tea-K2946.jpg
Foto: Amundsen
 
BARTIDA BRAZILSKÁ KÁVA

Do vysoké sklenice nalijte 3 cl Bartida Slivovice, přilijte 15 cl horké překapávané kávy a 1 cl Mixer Kokos. Na závěr ozdobte smetanovou pěnou, muškátovým oříškem a pomerančovou kůrou.

bartida-brazilska-kava-drink.jpg
Foto: Bartida
 
BARTIDA FROZEN PRINCESS

Do vysoké sklenice nalijte 4 cl likéru Bartida Hruška, přilijte 12 cl jablečného džusu a 2 lžičky medu. Nakonec ozdobte hřebíčkem a badyánem. 

princess-drink-seznam.jpg
Foto: Bartida
 
BAILEYS HOT CHOCOLATE

Ohřejte 220 ml mléka pomocí přístroje na espresso a nechte ho po dobu 10 minut zchladnout. Vmíchejte 28 g čokoládového prášku a přilijte jednoho panáka Baileys Irish Cream Original. Ozdobte strouhanou čokoládou, marshmallows nebo šlehačkou. 

baileys-choco-final1.jpg
Foto: Baileys
Zdroj: Tiskové materiály Božkov, Amundsen, Baileys, Bartyda, Fernet Stock
 
 
 

Reklama