Foto: Bio - Produkt ekologického zemědělství
Ingredience:
- 1 dýně hokkaido v bio kvalitě
- rostlinný olej
- bylinky v bio kvalitě na dochucení (k dýni se hodí tymián, bazalka, rozmarýn, majoránka, oregano, koriandr nebo lichořeřišnice)
- mořská sůl
Postup:
Předehřejte troubu na 180 stupňů a připravte si plech, který vyložte pečícím papírem. Poté se pusťte do přípravy hranolek. Dýni dobře očistěte a vydlabejte. Následně ji nakrájejte na menší části podobné klasickým hranolkům. Vložte je do velké mísy, zakápněte olivovým olejem, osolte a přidejte bylinky. Vše dobře promíchejte a vysypte na připravený plech. Pečte v horkovzdušné troubě asi 30 minut. Hranolky je potřeba hlídat. Skvěle se hodí ke všem druhům masa i jako pochutina s rajčatovým nebo jogurtovým dipem.
Nový komentář
Komentáře
Mnam :)