Jste milovníky tataráku, hovězího guláše či pravé české svíčkové? Pak byste si měli dát dobrý pozor, kde si jídlo objednáváte. Může se vám totiž lehce stát, že místo tradičního guláše, dostanete naprosto stejně vypadající guláš z čokolády. Tatarák pak nebude z masa, nýbrž z řepy a místo svíčkové omáčky dostanete na stůl na pohled zcela stejně vypadající šodó.
Tento netradiční žert si připravil na nic netušící hosty jedné pražské restaurace známý výrobce čokolády jako promo svého nového produktu. Společnost překvapila hosty jídlem, které vypadalo jako všem známé pokrmy, ale díky svému složení chutnalo zcela jinak. To vše za pomoci molekulární kuchyně, díky které se povedlo sestavit speciální menu. Na překvapené tváře hostů se podívejte sami ve videu.
Hostům byly poté nabídnuty opravdové pokrmy, které si původně objednali. Drtivá většina hostů toho ale nevyužila a překvapivě chutnající jídla slavila takový úspěch, že je prakticky všichni dojedli a na “klasiku” se vůbec nedostalo.
Zdroj: tisková zpráva
Nový komentář
Komentáře
Dimsy — #9
navíc tatarák není zrovna levný pokrm, to bych teda za řepu nedala.
No, kdyby mi dal někdo místo tataráku rozmatlanou řepu, asi by se ode mne velkého jásotu nedočkal.
Léthé — #5
helikoptera — #6 nevěřím, to by musela být rýma jako trám.
gerda — #3 v té hladovosti si to asi člověk neuvědomí a schválně k jídlu čichá málo kdo
Jez a nemel


Já když mám hlad tak jsem strašně nepříjemná, mno nevím, jestli bych byla mile překvapena
helikoptera — #1 a oni ztratili čich? Snad ještě rozeznám vůni čokolády od česneku
zajímavé
Musel to být šok, když si dáváte do pusy něco a čekáte určitou chuť a ona je úplně jiná... Ale určitě bych to také ráda ochutnala, hlavně ten čokoládovej guláš :)