Natalie nakonec po veganském a vegetariánském způsobu stravování skončila na takzvané Carnivore diet a nyní konzumuje převážně maso. Svůj nový životní styl si nemůže vynachválit, a tak se rrozhodla podělit se s proměnou i na sociálních sítích. 

Natalie trpěla v době, kdy byla vegankou, ekzémem na hlavě, únavou a měla špatnou pleť. Od té doby, co jí převážně jen maso a potraviny živočišného původu, se cítí skvěle. Výživová poradkyně Natalie vyrostla na středomořské stravě, která se skládala z těstovin, pečiva, rýže, brambor, zeleniny, libového masa a olivového oleje. Ve svém dospívání si všimla souvislosti mezi tím, co jí a jak se cítí.

Zdroj fotografií: Profimedia

Proto začala cvičit jógu a propojovat ji s rostlinnou stravou. Nejprve se cítila skvěle, ale postupem času se její zdraví začalo zhoršovat. V roce 2009 Natalie vyřadila ze svého jídelníčku ryby, vejce a mléčné výrobky, a stala se tak vegankou. Brala sice různé doplňky stravy a vitamíny, ale místo toho, aby se cítila lépe, se její zdraví stále zhoršovalo. Byla bledá, žloutlo jí bělmo, ochably jí svaly, vypadávaly vlasy a měla tmavé kruhy pod očima.

Po a před pleo stravou

Kromě toho začala mít problémy se štítnou žlázou, trpěla na zácpy, nadýmáním, ekzémem, měla citlivé zuby a v rukou neudržela ani sklenici vody. V roce 2018 se rozhodla po patnácti letech zavést do své stravy živočišné produkty a později objevila paleolitickou formu stravování. Jde o druh stravy, při které jedinec konzumuje jen produkty živočišného původu s poměrem tuků a bílkovin 2:1. Natalie teď místo mrkve ráda obědvá játra, mozek, tatarák, syrové jehněčí maso, vepřová žebra, ale podle svých slov nepohrdne ani králičí hlavou.

Reklama