Milujete sladké? Potom se vám určitě do poličky s kuchařkami budou hodit dvě nové knížky, které se věnují dezertům a jedna z nich je plná oblíbených nepečených.
Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé, Jette Sander
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.
www.bux.cz/knihy/198161-creme-brulee-a-panna-cotta-svezi-i-hrejive.html
Napečeno bez pečení, Euromedia Group k.s., Ikar
Potřebujete rychle vytvořit výborný a efektní dezert, ale nechce se vám zapínat troubu? Tato kuchařka plná inspirace vám pomůže vybrat si z nepřeberného množství variant. Láká vás čokoládový, pudinkový či svěže ovocný zákusek? S pomocí surovin, které máte běžně doma, napečete lehce i bez pečení a ohromíte své okolí.
www.bux.cz/knihy/198159-napeceno-bez-peceni.html
Nový komentář
Komentáře
I já jsem si prošla ukázky v obou knížkách. Ta druhá se mi líbí víc.
Nepečené moučníky s ovocem jsou vděčné, kdo by také v létě zapínal troubu.
Zalistovala jsem si oběma kuchařkama a moc se mi líbí. Především samozřejmě ta druhá, ale první kniha je zase hodně inspirativní. Opravdu dobrý tip do každé kuchyňské knihovničky