Joseph Alberic Twisleton-Wykeham-Fiennes

  • narozen 27. května 1970 v Salisbury (Velká Británie)
  • má pět sourozenců, včetně Ralpha Fiennese, kterého určitě znáte například z filmu Anglický pacient
  • jeho manželkou a matkou jeho dvou dětí je María Dolores Diéguez (svatba v roce 2009)

Výběr z jeho filmografie:

  • Zamilovaný Shakespeare (1998)
  • Královna Alžběta (1998)
  • Nepřítel před branami (2001)
  • Luther (2003)
  • Kupec benátský (2004)
  • Jaro 1941 (2008)
  • Ve jménu Krista (2016)

S herečkou Elisabeth Moss na premiéře seriálu Příběh služebnice

Foto: Profimedia.cz, Shutterstock.com

Reklama