Čtenářka acinka nám poslala zajímavou fotografii. No řekněte samy, štíhlá jako proutek - to by chtěla být každá z nás, že? Ale co je moc, je zkrátka moc....

Dejte si majzla, abyste to s tím hubnutím nepřehnaly, dámy....
Čtenářka acinka nám poslala zajímavou fotografii. No řekněte samy, štíhlá jako proutek - to by chtěla být každá z nás, že? Ale co je moc, je zkrátka moc....

Bramborové placky z vařených brambor Voňavé, dozlatova opečené bramborové placky z vařených brambor patří k receptům, které nikdy nezklamou. Křupavé zvenku, jemné a nadýchané uvnitř. S chutí másla, čedaru a čerstvé pažitky. Tento recept na placky je snadný, rychlý a výsledek chutná skvěle. Stačí pár surovin, trocha trpělivosti a na pánvi vznikne dokonalá vůně domova…
Vyzkoušený recept: Zapečený tvaroh se švestkami a bio ovesnou moukou Milujete sladké pečení a zároveň je pro vás důležitý zdravý jídelníček? Máme pro vás zajímavý recept s ovesnou moukou, tvarohem a ovocem, který se vám bude líbit. Na naší akci v kulinářském studiu Šelma v kuchyni jsme spolu s patnácti účastníky recept na zapečený tvaroh se švestkami a ovesnou moukou ochutnali a musíme říci, že chutnal všem. Líbí se vám naše inspirace? Pak ho také vyzkoušejte!
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.
Smartwings zahajují lety do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma Letecká společnost Smartwings výrazně rozšiřuje síť svých pravidelných linek. V rámci zimního letového řádu 2025/26 zahájí provoz z Prahy do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma. Lety budou spuštěny postupně v období od 23. do 26. října. Společně s novými trasami dochází také k posílení některých stávajících linek – do Málagy se bude nově létat 12x týdně, do Paříže až 3x denně.
Dýňové sušenky z ovesných vloček Voňavé, vláčné a dokonale máslové dýňové sušenky patří k nejoblíbenějším podzimním receptům. Kombinují jemnou chuť dýňového pyré, ovesných vloček a ořechů s vůní skořice a muškátového oříšku. Každé sousto je měkké, křehké a doslova se rozplývá na jazyku. Tento recept na dýňové sušenky je jednoduchý, rychlý a skvěle provoní celý domov. Upečte si je k odpolední kávě nebo jako sladké pohlazení pro chladné dny.
Šok v kosmetickém světě: Tušíte, jak omládnout o 80 % díky jednomu krému? Dovedete si představit, že by jediný krém dokázal vrátit vaší pleti mladistvý vzhled za pouhé dva týdny? Ano, právě teď je to možné!
Nový komentář
Komentáře
nO TO JE DĚS !!!
Teda nevím, ale co z toho kdo pořád máte, dělat si prdel z anorektiček? Jsou to nemocný holky...
No, nevím co je horší - jestli ta vpředu a nebo ta paní
vzadu...
Že se do ní to
trefí ...
wéwéwé reklamanahlad cézet
Enya:
Charmed:
, dobrej postřeh, já jsem taky nemyslela klíční, ale kyčelní
No jo, chybička se vloudila, dík za upozornění
Enya: Nejsem doktor, ale já osobně ty klíční kosti moc nevidím, tím, že má ruce nahoru
Fuj, ty klíční kosti jsou vážně příšerný
Jedna moje kamarádka ale takový má (teda o něco míň výraznější) a nedá se na to koukat
Vždycky když si představím, že se do nich může bouchnout...
Ty paní vzadu by možná raději vypadaly, jako ta na lehátku, než jak vypadaji ony...soudě dle pohledů
hm, kde jste vzali fotku mojí sestřenice
Ne, je fakt, že ona takhle vypadala, ale řeknu vám, že v té době byla tak vysílená, že fakt by na tom sluníčku asi umřela. Takže mi to přijde jako trošku nesmyslný. Ty lidi jsou silně dehydrovaný, tak pochybuju, že by na sluníčku vydrželi. A ještě se takhle opálit
nebylo to tady už?
není to zas fotomontáž??
Ale je hezky opálená
měla by si dát nějaký
No jo, no, hubená ženská... to tady ještě nebylo, že?