Tajemství toho nejlepšího guláše
Pro chladné dny se hodí jídlo, které zahřeje na těle i na duši. Jako třeba pravý nefalšovaný guláš z hovězího kližky a poctivé dávky cibule, který nepotřebuje zahustit moukou. Chce svůj čas, ale odvděčí se plnou chutí a rozpadajícím se masem. S knedlíkem a pár kolečky syrové cibule patří mezi klasiku, kterou milují hlavně muži bez ohledu na věk. A když ho připravíte víc, máte i večeři na druhý den, kdy knedlíky nahradíte krajícem chleba. A jak známo, guláš je druhý den ještě lepší.
Nový komentář
Komentáře
LEISURE: V tom kafi sou nohy!
ivana.kuglerova: Meander:
Ja tady zrovna vecerim a nejak mi vytanuly na mysl zpoceny koule, prilepeny ke sthnu....
tak snad jenom káfíčko
Kdyby tam byly ženské, bylo by to nápadité, takhle to není ani vzrušující ani komické
Ten čokoládovej je ale hustej
.
Chtěla jsem napsat, že chlapi - modelové se mi už z principu vůůůbec nelíbí, spíš se mi i hnusí, jak jsou sami do sebe zamilovaný. Ale pak jsem si přečetla to o pocení zadku a předku a nějak jsem zapomněla na text
ivana.kuglerova: Meander:
ivana.kuglerova: To jsem raději vytěsnila z mysli.
Meander: Někteří si tam potí předek
Salazarka Zmijozelová: Ne. Sladké nerada.
Tak by mi asi nechutnalo jídlo, na kterém si nějaký nahý chlap potil zadek.
a to nemluvím o sladkých mořských obludách
brr
Salazarka Zmijozelová: hamburger je fuj, sladký hamburger je ještě více fuj : -))
Meander: no no no! ty nejsi na sladký?
žádnou, ani ty sladké ani slané
Fujky.