Sestavte si svůj vlastní pokrm
Základ pokrmu tvoří nudle nebo rýže (rýžové, vaječné, s pohankou, čerstvé japonské Udon, smažená rýže), doplníte ho masem (hovězím, kuřecím, vepřovým, kachnou), tofu nebo mořskými plody (krevetami, kalamáry). Poté si vyberete ze široké nabídky zeleniny (sójové výhonky, žampiony, houby Shitake, pak choi, papriky, brokolice, cuketa, zelené fazolové lusky, cherry rajčata, bambusové výhonky, jarní cibulka, ananas) a vše doplníte některou z asijských omáček, připravovaných podle našich receptur (Wokin, arašídová, zelený pepř, červené kari, teriyaki, ústřicová). Omáčky jsou k dispozici v pestré škále chutí i ostrosti. Chuťový zážitek završíte posypem (sezamová semínka, smažená cibule nebo česnek, koriandr, limeta, jarní cibulka a drcené arašídy nebo kešu).
Ve Wokinu platí 3 zásady
- Všechny omáčky si připravují a míchají od základu sami.
- Věnují se vysoké péči o maso, které upravují způsobem sous-vide (vaření při nízké teplotě ve vakuu).
- Dbají na čerstvost a kvalitu všech surovin.
Wokin je bez laktózy, bez lepku a vhodný i pro vegany.
Vyzkoušejte umění šéfkuchaře WOKIN i v nově otevřené pobočce, jejíž interiér zdobí slavná mozaika od Zdeňka Sýkory z roku 1966-1968, která byla dříve součástí podchodu na Václavské náměstí. Najdete ji v Jindřišské ulici.
Nový komentář
Komentáře
V době, kdy se jí, tak jak jí a kdekdo nejí to či ono, je to báječný nápad
Moci si takhle jako jídlo namíchat i parfém a po netu i očichat, to by byla bašta
Lákavé, velmi lákavé