Kdo by neměl rád krémové polévky, které se doslova rozplývají na jazyku. Zvlášť, když jejich příprava teď může být daleko jednodušší a rychlejší. Nevěříte? Sami se o tom můžete přesvědčit s novou Hříbkovou polévkou Knorr. Díky ní si budete moci dopřát nevšední gurmánský zážitek, jako od špičkového šéfkuchaře.

KnoorTaké milujete tu chuť lahodně krémové houbové polévky? Rádi byste si nalili plný talíř, a pozorovali, jak se z něj pozvolna kouří? Jenže na houbařské úlovky, čerstvě donesené přímo z lesa, si přece jen budete muset ještě nějakou chvíli počkat. Navíc jste všechny sušené houby již o Vánocích spotřebovali při přípravě štědrovečerního kuby. Takže, co s tím? Odpověď je jednoduchá. Stačí sáhnout po jedinečné novince značky Knorr - Hříbkové polévce. Díky ní si budete moci na lahodné houbové polévce pochutnat vždy, když na ni dostanete chuť.

Mít vždy po ruce nějaký ten sáček krémové hříbkové polévky se rozhodně vyplatí. Stačí vám totiž jen pouhých pár minut na to, abyste s jeho pomocí vykouzlili polévku s opravdovou a intenzivní chutí čerstvých hřibů. Každý, kdo ji ochutná, si bude nejspíš myslet, že jste se právě vrátili od dvanácti měsíčků s košíkem plným hub.

Houbová polévka Knorr, doporučená cena 23,90 Kč

Příprava Hříbkové polévky Knorr je velmi jednoduchá, takže nevyžaduje žádného zdatného kuchaře. Stačí jen obsah sáčku smíchat se studenou vodou, přivést k varu a zvolna pár minut povařit. Díky tomu může být Hříbková polévka Knorr vhodná třeba jako rychlá svačina, když vás přepadne hlad. Jistě ji ocení i zaneprázdněné kuchařky, které zrovna nemají dostatek času na vaření, ale přesto by rády své rodině naservírovaly na talíř něco chutného. Kromě skvělé chuti Hříbkové polévky Knorr jistě každý ocení i to, že do ní nejsou přidávána umělá barviva, glutamát ani konzervanty.