Ingredience:

  • 500 g kuřecích stehen
  • 1 cibule
  • polovina červené papriky
  • 200 ml černých fazolí
  • 100 ml kukuřice
  • koření Santa Maria Enchilada
  • 1 vejce
  • 200 ml sýru
  • 2 balení tortill Santa Maria Original Medium
  • 2 lžíce nasekaných lístků koriandru
  • olej

Příprava:

Troubu předehřejeme na 225 °C. Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme je na rozpálené pánvi na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku, fazole a kukuřici a restujeme dále do změknutí. Okořeníme a zamícháme. Každou tortillu naplníme orestovanou kuřecí směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekaným koriandrem. Překlopíme boky k sobě a zarolujeme. Potřeme je rozšlehaným vajíčkem, vložíme do lehce vymazaného pekáče a pečeme v troubě 10-15 minut.

 

Reklama