Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:

  • 50 g slunečnicového oleje
  • 70 g cibule
  • 150 g drcených rajčat
  • 50 g rajského protlaku
  • 300 g barevných fazolí
  • 300 g bílých fazolí
  • 100 g sterilizované kukuřice
  • 30 g česneku
  • hovězí vývar
  • sůl, pepř

Postup:

Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku s česnekem, přidáme drcená rajčata, kukuřici a uvařené fazole. Zalijeme protlakem a krátce povaříme. Dochutíme kořením a solí.

Náš tip: Fazole Menu Gold

Fazole jsou přezdívané jako maso chudých, a to díky obsahu bílkovin – jsou jimi tvořeny až z 30 %. Mimo to jsou bohaté na vitamín A a komplex vitamínů B a také prospívají našim ledvinám díky obsahu aglutininů, které působí močopudně a zároveň umějí rozpouštět močové kamínky.

Více inspirace naleznete zde:

K dostání ve všech supermarketech.
 

Reklama