Suroviny
6 rajčat
1 plechovka červených fazolí
1 menší plechovka kukuřice
1 cibule nebo svazek jarní cibulky
máslo
sůl a pepř
Postup
V hrnci rozpustíme kousek másla, na kterém osmahneme cibulku. Přidáme rajčata, která jsme předtím oloupali a nakrájeli (nakrojíme slupku do tvaru kříže a přelejeme horkou vodou - slupka se "otevře"). Osolíme a opepříme, přidáme fazole a kukuřici a ještě můžeme dochutit. Necháme asi pět minut povařit při mírném varu.
Dobrou chuť přeje Zuzka.
Nový komentář
Komentáře
tohle delam jen tam jeste davam parek a opeceny toust k tomu
dnes budu vařit
super dobrota
vynikající
Dámy a pánové, včera jsem uvařila a musím říct, výborné. Dokonce jsem dostala pochvalu i od manžela
, a to je co říct, páč ten vaří výborně.
hmmm .. přidat parmazán, dobrý nápad .. mňam
Tanka22 — #4 tahle jídla vůbec neznám
, ovšem strouhaný parmazán se mi stal nejlepší věcí, co si můžu zobnout, akorát je pekelně drahý
mio — #3 Souhlasím, jedno z mých nej jídel :) A strouhaný parmezán je k tomu taky super :o)
My do tohohle všeho ještě přidáváme flák hovězího pokrájeného na nudličky, k tomu třeba rýži a dobrota je na světě
spíše to vypadá jak omáčka než polívka ... ale dobrou mexickou bych si dala
Já se nějakou dobu snažím napodobit úžasnou fazolačku z jedné mexické restaurace, zatím jsem se dostala k verzi ze silného vývaru s povařenými černými fazolemi, rajčaty, cibulí, římským kmínem, feferonkou, to celé v závěru podávané s kysanou smetanou a nachos. Myslím, že tajemství bude ve vývaru, podle mě na něj používají vepřové koleno...nebo pikslu s práškem, to je taky možný