Vybírejte z našich receptů na oblíbený velikonoční mazanec. A budeme moc rádi, když se v komentářích pod článkem podělíte o váš oblíbený recept.
Jak do dopadne, když si tradiční valašský recept vezme do parády šéfkuchař známého hotelu s vyhlášenou kuchyní? Na to vám odpoví netradiční mazanec s pomerančem.
Valašský brioškový mazanec s mandlemi a pomerančem
Foto: archiv redakce
Když do těsta přidáte tvaroh, tak je to téměř vždycky skvělá volba. Vyzkoušejte tvarohový mazanec. Je perfektní.
Foto: Mora
A víte, že místo tvarohu můžete dát do mazance i jogurt? Pokud vás tahle varianta láká více, vyzkoušejte jiný recept z našeho magazínu.
Foto: Akademie kvality
Perfektním dárkem pro koledníky do pomlázky budou roztomilé malé mazance. Připravte si je podle našeho receptu.
Foto: Babiččina volba
Nový komentář
Komentáře
Bez domácího mazance,nejsou Velikonoce.A proto je peču už na modré pondělí,na mls a potom zadělávám z kila mouky v neděli,nechám tzv. studené kynutí a peču v pondělí na snídani a věřte koledníků se sejde a těší se právě na vlažný mazanec.Tradice je hold tradice.