Zahrajte si s Perličkou o domácí pekárnu a sadu keramických talířů. Soutěž probíhá ve třech kolech od 15. 7. do 20. 11. 2005 v České i Slovenské republice: 3. kolo: 17. 10.–20. 11. 2005 bude pomalu končit!
A jak na to? K účasti v soutěži a získaní jedné z výher stačí koupit 2 jakékoliv výrobky Perla (Perla plus vitaminy
Jestli soutěžíte v Čechách, pošlete vystřižená loga společně se svým jménem, úplnou adresou a odpovědí na soutěžní otázku: „Kolik lidí se zúčastní této soutěže v právě probíhajícím kole?” na adresu: „Perla soutěž“, P. O. Box 88, 140 21 Praha 4. Prvních 2 700 soutěžících v každém kole získá sadu 2 ks keramických talířů. Na konci každého kola ze všech doručených zásilek vybereme 20 účastníků, jejichž odpověď se nejvíce blížila správné odpovědi na soutěžní otázku. Ti získají domácí pekárnu. Celkem rozdáváme 60 domácích pekáren a 8 100 sad talířů s motivem Perličky.
doručena. Více na www.perlicka.cz.
Co všechno taková pekárna od Perličky dokáže?
• úplně sama zvládne míšení, hnětení, kynutí i pečení
• je programovatelná, má 12 stupňů výkonu
• pracuje s časovým zpožděním 13 hodin, takže je ideální nechat ji péct přes noc a ráno vás probudí vůně čerstvého chleba
• upeče chleba nebo bábovku, ale zvládne například i vaření marmelád
• kromě toho je výborným pomocníkem pro všechny s předepsanou bezlepkovou dietou
• pečicí nádoba této pekárny má speciální non-stick povrch, který zabraňuje připečení.
A na závěr ještě jedna důležitá zpráva: výrobky Perla mají nový obal, na pultech je určitě nepřehlédnete.
Nový komentář
Komentáře
Baronka z Kratihájů: No víc jak šest let to tady ale asi nebude
už mám doma dva krásné žlouťoučké talířky s Perličkou. Budou pro moji malou dcerku, až bude jíst sama z talíře
. A pekárna by se taky hodila :-) Tak uvidíme
Eva_Fl: hmm, tak do Česka nejezdíš a chleba z českejch domácích pekáren znáš...to mi hlava nebere.
Teplej voňavej chleba si radši koupím
ale Perlu na něj nechci ani za zlatý prase
To už jsou zdravější teplý škvarky nebo máslíčko
Sandy: co ja si pamatuju, je chleba v Cesku uuuuuuuuuuuuuuuzasnej a ty hnusy z domacich pekaren jsem mela moznost ochutnat - no brrrrrrrrrrr. Americkej na vas!
Nikdy doma neupeces tak lahodnej chleba, jako je kupovanej.
VON vcera ceskej privezl. Zrovna ho obedvam, i kdyz uuuuuuplne jako ten doma neni.
Sandy: instantni je horsi, nez to, co mam rada. Ale chleba - takovej sumavskej, je daleko lepsi, nez ty kramy, co jsem ochutnala z ,,domaci pekarny"... I ja uz umim upect chleba a rohliky, ale fakt bych nerada skoncila u drhani peri a ,,semel si svou vlastni mouku"....
po pekárně toužím už dlouho asi bych volila zn.Eta
Pekárna... To je dobrá věc!!!Můžu vřele doporučit i když se mi občas stane,že vejdu k nám do obchodu a chytím prodavačku jak vykládá ještě teplý chléb do regálu a neodolám ho koupit,protože pro tu moji dravou zvěř bych musela mít ty pekárny aspon tři a
nebo jeden upečený vytahnout a dát péct hned další a to se nedá ztíhat přes týden když chodím do práce.Moje rodina si v obchodě oblíbila jeden druh chleba a ten už mám vyzkoušené vydrží i tři dny měkký a neplesniví.
Hele, a vy co už to doma máte - za kolik se tak dá šikovná domácí pekárna pořídit?
Veroniké: nedávno jsem si koupila slunečnicový chléb, který tak miluju
, chtěla jsem dát něco zdravého svému tělu. Ale když jsem jej rozbalila, musela jsem jej celý okrát, protože rohy byly mokré ... to asi tím, že to balili ještě teplé a ten chléb se zapařil a já si toho vůbec nevšimla
- a proto si myslím, že je to i důvod, proč čerstvý chléb tak rychle i zplesniví. Ale už mám vyzkoušeno, že se to týká spíše chleba, který je v obchodě už v igelitě a nakrájený. Tak ten už fakt
Na chleba z obchodu si nemuzu stezovat. Rozhodne mi po dvou dnech neplesnivi ani netvrdne; mozna je to skladovanim (bud v lednici nebo zabaleny v uterce v igelitovem pytliku) :).
Nebo male chlebove bochanky, co vyrabeli...
Ale je fakt, ze neni chleba jako chleba. Dodnes se mi sbihaj sliny, dyz si vzpomenu na chleba z pekarny na vsi u rodicu. A ta vune v jejich kramku...
Vecna skoda, ze ukoncila provoz...
... daly jste mi brouka do hlavy. Jelikož chleba, co se běžně kupuje, je za 2 dny tvrdý nebo plesnivý a ten, co nám chutná, se prodává někde v "Kotěhůlkách", budu nad tou pecí vážně uvažovat.
Ale mám z toho lufta. Dá se pečení chleba fakt "v poho" zvládnout?
martisa: taky mi to přijde jako s křížkem po funuse
Tenhle článek měl možná vyjít hned na začátku soutěže a ne 9 dní před koncem... Talíře už stejně dávno nejsou :-)
Domácí pekárna je super - nahážou se tam suroviny, samo se zamíchá, vykyne a upeče. Je to ta nejbáječnější věc v kuchyni. Opravdu peče se vším všudy za vás. A člověk ví, co si do chleba dá - takže žádné "E", žádné směsi, jen prostá mouka a semínka. Mňam.
šája: ...u nás to taky bude první věc, co se koupí, až začnu chodit do práce....
....jsme líní chodit denně pro čerstvé prčivo...
Eva_Fl: ten báječněj chleba z obchodu se většinou už druhý den nedá jíst a s rozmachem soukromých pekárem člověk taky musí dávat bacha, ne všechny lákavě vypadající chleby jsou k jídlu
Pekárnu mám rok a po kupovaném chlebu se doma nikomu nestýská
Eva_Fl: jsem ze zapadákova a dost často normálně nekoupím slušné pečivo. Normálka si peču chleba i rohlíky - když se mi chce, jinak ale pořád musím mít nějaké pečivo v mrazáku. Zní to jako utopie, ale je to fakt - prostě český venkov
. Takže už zvládnu chleba bílý, chleba tmavý, celozrnný, loupáky, rohlíky, celozrnné bulky - stačí mít doma různé druhy mouky a různé druhy "zrní". Základ je pořád stejnej. A peču to v normální troubě - bez problémů.
Ne. Ja mam rada, kdyz me budi masinka na kafe. A porad nemuzu pochopit, na co jsou v zemi, kde je v obchodech k dostani tak bajecnej chleba, tyhle kramy do domacnosti.