Suroviny
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru krupice
- 0,5 hrnku slunečnicového oleje
- 1 hrnek mléka
- 1 vejce
- 1 prášek do pečiva
- hrst nasekaných mandlí
- panák rumu
- hrst nasekané čokolády
Postup
Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny. Postupně přidávejte sypké i tekuté suroviny, na střídačku.
Vylijte na plech vyložený pečícím papírem.
Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C, 15 minut.
Hotový koláč potřete čokoládovou polevou.
Dobrou chuť přeje Jana Vítková.
Buchty na plech
Dvoubarevná buchta na plech s kokosem a čokoládou
Voňavý hruškový koláč s čokoládovými kousky
Zdroj fotografií: Alena Kolaříková, archiv redakce, Jana Vítková
Nový komentář
Komentáře
Mňam je luxusní