Foto: Menu Gold
Počet porcí: 4 (1 porce 200g)
Náročnost: jednoduchá
- 100 g Fazole barevná
- 70 g Fazole bílá
- 70 g Cizrna
- 50 g Kukuřice sterilovaná
- 20 g Čočka Beluga
- 50 g Pohanka
- 40 g Bulgur
- 30 g Mrkev
- 30 g Řapíkatý celer
- 20 g Pórek
- 40 g Paprika kapie
- 40 g Cibule červená
- 150 g Tuňák menu
- 40 g Slunečnicový olej
- Ocet
- Sůl
- Cukr
- Pepř mletý
Pohanku, bulgur, černou čočku belugu a fazole uvaříme a necháme zchladnout. Nakrájíme zeleninu, dáme do mísy a přidáme vychlazenou směs připravených luštěnin, pohanky a bulguru a promícháme. Na závěr si připravíme zálivku smícháním oleje, octu, cukru, soli a pepře a dochutíme. Přidáme tuňáka a salát můžeme podávat.
Zkuste i jiný recept z luštětnin:
Rychlá bramborová polévka s červenou čočkou
Foto: A. Kolaříková
Nový komentář
Komentáře
Všechno bych si dala.
Salát vypadá krásně