IMG_00581.jpgFoto: Antonie Kolaříková

Lososová pomazánka se hodí skvěle na svačiny - na toasty, křupavé topinky, do bagelu nebo bagety. S velkým úspěchem ji však můžete namazat i na chlebíčky nebo jednohubky pro návštěvu. Skvěle ladí s uzeným lososem, čerstvým koprem, vajíčkem - ať už křepelčím nebo slepičím a taky s avokádem.

Suroviny

  • 250 g pečeného lososa
  • 1 šalotka
  • 250 g pomazánkového másla
  • sůl a bílý pepř podle chuti

Postup

Lososa a pomazánkové máslo společně rozmixujte a dochuťte solí a pepřem. Přidejte najemno nakrájenou šalotku a promíchejte. Vychlaďte a podávejte.

Dobrou chuť přeje Elly.

Nejchutnější lososová pomazánka

4.jpg

Foto: Alena Kolaříková

Uzený losos s avokádovým krémem

5.jpg

Foto: Alena Kolaříková

Paštičky z listového těsta

6.jpg

Foto: Alena Kolaříková