Foto: Antonie Kolaříková
Lososová pomazánka se hodí skvěle na svačiny - na toasty, křupavé topinky, do bagelu nebo bagety. S velkým úspěchem ji však můžete namazat i na chlebíčky nebo jednohubky pro návštěvu. Skvěle ladí s uzeným lososem, čerstvým koprem, vajíčkem - ať už křepelčím nebo slepičím a taky s avokádem.
Suroviny
- 250 g pečeného lososa
- 1 šalotka
- 250 g pomazánkového másla
- sůl a bílý pepř podle chuti
Postup
Lososa a pomazánkové máslo společně rozmixujte a dochuťte solí a pepřem. Přidejte najemno nakrájenou šalotku a promíchejte. Vychlaďte a podávejte.
Dobrou chuť přeje Elly.
Nejchutnější lososová pomazánka
Foto: Alena Kolaříková
Uzený losos s avokádovým krémem
Foto: Alena Kolaříková
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář