Grilovací sezóna je už pomalu zahájena a vy usilovně přemýšlíte, jak co nejvíce zpestřit oblíbené rodinné večeře, nebo prosluněná setkání s přáteli… Určitě vás potěší oblíbená bavorská pochoutka Bratwurst s tradiční jemně kořeněnou chutí, která jednoduše nesmí chybět na žádné grilovací party. Nebo vyzkoušejte Grilovací tyčinky se sýrem či barbecue, které vás potěší typickou masovou chutí. Prodávají se v balení 340 gramů. A co určitě nemůže chybět je novinka – Grilpárty MIX klobásky, které nabízejí ty nejoblíbenější kousky minulé sezóny. Obsahují 70 % masa a prodávají se v balení 190 gramů.
gr1.jpgZapečená bageta s grilovanou klobáskou

Ingredience
gr2.jpg

  • Mix taška klobás Schneider
  • 2 bagety
  • Oregano
  • Majonéza
  • 2 hrsti sýru typu parmezán
  • Cherry rajčátka
  • Rukola

Postup

Bagetu si rozřežeme podélně. Potřeme trochou másla, posypeme oregánem a opečeme na grilu plochou stranou.
Takto připravenou bagetu potřeme majonézou, posypeme sýrem a vložíme do grilu, dokud se sýr lehce nerozteče. Přidáme cherry rajčátka, rukolu.

Klobásu si ogrilujeme a nakrájíme. Kolečka poklademe na bagetu. Na závěr můžeme polít olivovým olejem a posypat parmezánem.
 
Více na Schneider-food.cz nebo JakNaVelkeVeci.cz
60b4e054415abobrazek.png

Reklama