Konečně nám vysvitlo sluníčko, odkládáme svetry a dlouhé kalhoty, oblékáme trička, šortky a letní šatečky a začínáme nadšeně dýchat letní vzduch.
Protože co může být senzačnějšího, než si třeba v sobotu večer po aktivně prožitém dni ugrilovat nějakou lahůdku, zapít ji dobře vychlazeným pivem a s lidmi, se kterými je nám dobře, prožít příjemný večer?
A právě grilování všelijakých dobrot přímo svádí k experimentování. Každý z nás má jistě své osvědčené recepty, bylinky a způsob nakládání, který neustále vylepšuje tak, aby si pokaždé trochu jinak pochutnal nejen on, ale i jeho blízcí.
Pokud i vy patříte do této skupiny nadšených grilovačů, anebo jste doposud ještě nikdy negrilovali, ale rádi byste letos už konečně začali, máme pro vás bezvadný tip.
Vyzkoušejte ochucené máslo Meggle a vaše ugrilované speciality získají opět novou, dosud nepoznanou chuť. Toto ochucené máslo je máslová specialita, vyrobená z másla a výtečně vyvážené směsi bylin, česneku a dalšího koření. Výborně se hodí nejen ke grilování, ale také k přípravě těstovin, na brambory či pečivo.
Vybrat si můžete buď bylinkové máslo, česnekové či grilovací. Záleží pouze na chuti a na příležitosti, ke které ho chcete použít.
Ve všech případech ale ochucené máslo Meggle dodá vašim pokrmům lahodnou a jemnou chuť, která podtrhne a zvýrazní vaše kuchařské umění.
Pro grilování můžete porce masa naložit do rozpuštěného grilovacího másla Meggle, nebo jím na závěr maso potřít, čímž máte zaručenou nejen lahodnou, skvělou a křehkou chuť, ale i nadšení a obdiv všech strávníků. Čerstvý chléb nebo pečivo namazané bylinkovým máslem Meggle se vám bude rozplývat na jazyku, můžete si dopřát těstoviny, jejich chuť podtrhnete česnekovým máslem Meggle.
Zajímá vás, jaké ingredience jsou v jednotlivých druzích másla Meggle ukryty?
Bylinkové máslo je složeno z cibule, petržele, česneku a směsi bylinek. V česnekovém másle zase ucítíte chuť česneku a cibule. A nakonec nyní tolik aktuální grilovací máslo potěší vaše
Až budete do vozíku skládat nákup, tak nezapomeňte na ochucené máslo Meggle. Určitě nebudete litovat a tato vynikající pochoutka si jistě vydobude pevné a stálé místo ve vaší lednici.
Přejeme vám krásné léto a dobrou chuť u vašich vlastních specialit, které s pomocí bylinkového másla Meggle získají na originalitě.
Už se vám sbíhají sliny???? Pak vám přejeme dobrou chuť!
Více inspirace o dalších výrobcích Meggle najdete na www.meggle.cz
Nový komentář
Komentáře
Žábina: To jo, ale cervstve jsou nejlepsi.
Vivian: Ja jsem pripravu bylinkovehp masla jednou pozorovala u kuchare a reknu Ti zadna sranda, tuny bylinek a cesneku, ponorny mizer a slehat, slehat, slehat...
houserop: taky chci začít pěstovat a dělat bylinkové máslo. To prý ty bylinky mají nejlepší účinek
firma Kotányi prodává v pytlíčku směs koření, ta se nasype do obyč.másla,vše se rozmíchá a je z toho bylinkové máslo....
Tohle bylinkove maslo je moc dobe, jenom mi prijde dost drahe. Pestuju bylinky, pokusim se letos udelat sve.
Zjistila jsem, ze tohle maslo (a vlastne veskere maslo) bajecne vydrzi v mrazaku. Mozna to vite, ale me to docela prekvapilo a tak pridavam k dobremu...
hergot, já si musím koupit máslo... na chlebíček... s rajčátkem... lehce osolit...
ValinaK: joo, takových "máslových pochoutek" je spousta... ale stačí se podívat na složení. Na klasickém opravdovém másle snad ani složení není, prostě je to 100% máslo
Bylinkové máslo zbožňuju. Maso nebo ryba upravená jen tak přírodně a na to kousíček tohoto másla
Evelyn: v Hypernově ho mají pořád
LL: to máš pravdu. Na kostkách už není napsáno máslo, ale třeba máslový krém se zákysem...... sice nejsem odborník, ale to asi moc máslové nebude, žejo??
Vyhrála jsem od této firmy nedávno balíček a musím říct, že bylo všechno vynikající. Od jogurtů až po máslo.
Mám otestovaný jejich obyč. máslo a to chutná fakt dobře
(dodávalo se do nemocnic, ve kterých jsem pracovala
)