- Náročnost: snadná
- Doba přípravy: asi 25 minut
- Celkový čas přípravy: asi 115 minut
- Vystačí na: asi 20 - 25 kusů
Přísady
Na korpus:
- 1 balení Pavlova dortu Dr. Oetker
- 150 ml vody
- 100 g strouhaného kokosu
Na krém:
- malinový krém (součást balení)
- 400 - 500 ml smetany ke šlehání
Ještě potřebujeme:
- elektrický ruční šlehač
- plech na pečení
- cukrářský sáček s hladkou trubičkou
Příprava
Na přípravu laskonek v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Do těsta krátce zašleháme kokos. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme laskonky. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.
- Elektrická trouba: 110 °C
- Horkovzdušná trouba: 90 °C
- Plynová trouba: stupeň 1
Doba sušení: asi 90 minut
Troubu vypneme a laskonky necháme v uzavřené troubě vychladnout. Na slepení vyšleháme krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem, kterým slepíme vždy dvě laskonky k sobě.
Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. S přidáním kokosu vykouzlíte originální a velmi chutné laskonky.
Nový komentář
Komentáře
já jsem jedno balení někde vyhrála, ale jaksi nemám odvahu jít do toho.............. ale vypadá to super
Tento produkt jsem ještě v obchodech neviděla. Nicméně vypadá velice lákavě. Rozhodně se pokusím ho najít