Také máte dny, kdy se vám nechce vařit? Využijte zásoby z vaší lednice a zbytky od včerejšího oběda, jako to udělala Lenka.
Suroviny
těstoviny
kuřecí maso (můžete použít zbytky pečeného kuřete, nebo osmahněte kuřecí prsíčka nakořeněné tím, co máte rádi)
zelí
mrkev
kompotované broskve
tatarka
sůl
pepř
Postup
Těstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí maso, broskve a zelí nakrájíme na kousky. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme, osolíme, opepříme a přidáme tatarskou omáčku.
Dobrou chuť přeje Lenka.
Nový komentář
Komentáře
tak tohle nemá chybičku fakt
tohle dělávám, akorát bez té broskve
A zítra je jasná večeře - k obídku kuře, tak sdělám zbytky - tedy pokud nějaké budou
tento recept znám,jen já bez broskví
ja bych to musela delat bez te broskve moje polovicka takove recepty nemusi kde je ovoce a ja zas to miluji je zvlastni chut
Už jsem to dělala (bez broskve) jako na uplatnění zbytků. Ale těstoviny moc nemusím, takže si moc na tom nepochutnávám.
lákavé,to stojí za pokus:)
Jdu ho udělat, naladila jsi mi, díky za tip
Děláte mi chutě.
tak to mám moc ráda
Tyhle saláty děláme celý rok - rychlé, vděčné a hlavně dobré. Občas vyměním tatarku za Hellmanns Yofresh jogurtovou majolku - je to pak trošku jiná chuť a lehčí.
Z vlastní zkušenosti vím, že salát je výborný, jen místo tatarky dávám zakysanou smetanu a místo zelí porek. Jinak mňamka