Vyzkoušejte skvělý recept, se kterým určitě nešlápnete vedle. Kuřecí prsa ve Váhalově slanině.

Porce: 4
Potřebujeme:

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 8 plátků Váhalovy slaniny
  • 1 mozzarellu
  • 1 sklenice nakládaných sušených
  • rajčat
  • 4 plátky Váhalovy šunky
  • Lístky šalvěje
  • Sůl a pepř

Postup: Začneme přípravou nádivky smícháním nasekaných nakládaných sušených rajčat a nahrubo nastrouhané mozzarelly. Kuřecí prsa nařízneme podélně z boku, aby vznikla kapsa, kterou naplníme stočenou šunkou a nádivkou. Okraje kapsy přitlačíme k sobě a zajistíme párátkem. Takto naplněný řízek osolíme a opepříme, obtočíme plátky slaniny, pod kterou vložíme několik lístků šalvěje. Aby kapsa hezky držela pohromadě, můžeme převázat potravinářským provázkem. Kuřecí kapsy grilujeme na rozpáleném grilu, dokud není maso hotové podle našich preferencí.

 

Náš tip!

Grilovací sezóna právě začíná, tak jsme v redakci uvítali možnost testování, které je spojeno právě s grilováním! Milujete kečup? Nebo vaše děti milují kečup? Některá jídla si bez kečupu ani nedovedeme představit a na správné grilovačce nesmí chybět! Kečup HELLO si letos nově můžete koupit v inovativním a praktickém balení kapsičky 200 g - obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a je sterilován, tedy neobsahuje žádné konzervační látky! Můžete si vybrat ze dvou variant – ostrý a jemný kečup. Malé 200g balení s praktickým uzávěrem se ale určitě hodí i těm, pro koho je velké balení 500 ml zbytečně velké. Oceňujeme, že kečupy HELLO jsou vyrobeny z kvalitních surovin a neobsahují žádné konzervační látky, jsou k dostání v obchodech Billa.

Reklama