Mám dvě děti. Staršího syna Tomáše, kterému je dvanáct a mladší, šestiletou Aničku. Už když se narodila, stál pyšný otec nad její postýlkou a dojatě říkal, že vypadá skoro jako on. Nevěřili byste, jak ta malá potvora má svého tatínka omotaného kolem prstu.
Je fakt, že mezi nimi existuje nějaké zvláštní pouto, které s ním nikdy nebudu mít ani já, ani náš starší Tomáš. S úsměvem pozoruju, jak to s ním ta naše malá komediantka umí. Otec vkročí do dveří, přichází z práce a ona se mu hned věší kolem krku a vykřikuje, jak se jí po něm stýskalo a jak ho má ráda. To pak „její tatí“ úplně roztaje. Když si Anička ráno usmyslí, že si vezme do školky ty šatičky, co jsou na sušáku ještě mokré, tatí se nechá přemluvit a místo snídaně jí fénuje vyžádaný oblek. Podobných historek máme spoustu. Starší Tomáš je totiž už skoro chlap a potřebuje přísnost, ale ona, to je ještě malá princezna. Aspoň podle mého muže. Když už opravdu zlobí, plácne jí jednu, ale jen tak, aby se neřeklo. Někdy mě to štve, ale jindy se směju a říkám mu, že jsem zvědavá, kdy jemu, jejímu „tatí“, jednou přivede nějakého Vendu a oznámí mu, že si ho chce brát.
Věra
Když 
Jana V.
Kuřecí plátek v sýrovém bramboráku
“Moje dcera má svého otce omotaného kolem prstu,” napsala nám Věra.
Doporučujeme
Komerční tipy
-
Akce s vařením bio obilovin: Zajímavé recepty nadchly všechny účastníky svou chutí a vůní. Můžete je také vyzkoušet Jak často vaříte s obilovinami jako je pohanka, špalda, ovesná mouka, žitná mouka, jáhly nebo kroupy? Možná je používáte jen okrajově nebo vůbec, souhlasíte? Tyto zapomenuté poklady obilí sice známe všichni, ale vaříme z nich jen málokdy. Což je ale škoda, protože v kuchyni mají svou tradici a v receptech jsou překvapivě skvělé.
-
Bramborové lokše s pečenou kachnou Existují jídla, která dokážou okamžitě navodit atmosféru domova, vůni nedělního oběda a pocit klidu. A právě bramborové lokše s pečenou kachnou k nim bezpochyby patří. Křehká, dozlatova upečená kachna s voňavou kůrkou, jemné bramborové lokše potírané máslem nebo husím sádlem a k tomu porce červeného zelí? To je kombinace, která už po generace kraluje českým i slovenským stolům.
-
Myslím si, že není jedno s jakou péčí vyrostlo jídlo, které si dáváme na talíř, říká v rozhovoru na téma bio obiloviny food influencerka Elly Bohyně kuchyně Jak často jíte obiloviny je pohanka, ovesné vločky, špalda, jáhly nebo kroupy? Možná častěji používáte žitnou či špaldovou mouku, že? V kuchyni mají tyto obiloviny nezaměnitelné místo a vychází z tradic našich babiček.
-
Trápí vás stres, obtížné usínání a nekvalitní spánek? Kneipp přinásí řešení v podobě nových ústních sprejů Moderní doba je v ledasčem skvělá. Máme spoustu technologií, které nám usnadňují život. Takřka neomezené možnosti toho, co můžeme dělat apod. Z toho ale pramení i řada nevýhod, třeba to, že jsem vystavení velkému stresu, neumíme odpočívat nebo nekvalitně spíme. Nic ale není beznadějné – s relaxací i spánkem totiž mohou pomoci novinky od značky Kneipp.
-
Děti na cestách: bezpečnost začíná výběrem i péčí Bezpečí dětí na cestách je pro rodiče tím nejdůležitějším a volba správné autosedačky patří mezi rozhodnutí, která mohou v kritické chvíli zachránit život. Diskuze o tom, zda vozit děti v protisměru nebo po směru jízdy, se vede už roky a stále budí emoce. Fyzika přitom mluví jasně: při čelním nárazu je nejvíce ohrožena hlava a krk dítěte.
-
Smartwings zahajují lety do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma Letecká společnost Smartwings výrazně rozšiřuje síť svých pravidelných linek. V rámci zimního letového řádu 2025/26 zahájí provoz z Prahy do sedmi nových evropských destinací: Bruselu, Barcelony, Porta, Bukurešti, Bilbaa, Toulouse a Říma. Lety budou spuštěny postupně v období od 23. do 26. října. Společně s novými trasami dochází také k posílení některých stávajících linek – do Málagy se bude nově létat 12x týdně, do Paříže až 3x denně.
-
Dýňové sušenky z ovesných vloček Voňavé, vláčné a dokonale máslové dýňové sušenky patří k nejoblíbenějším podzimním receptům. Kombinují jemnou chuť dýňového pyré, ovesných vloček a ořechů s vůní skořice a muškátového oříšku. Každé sousto je měkké, křehké a doslova se rozplývá na jazyku. Tento recept na dýňové sušenky je jednoduchý, rychlý a skvěle provoní celý domov. Upečte si je k odpolední kávě nebo jako sladké pohlazení pro chladné dny.
-
Šok v kosmetickém světě: Tušíte, jak omládnout o 80 % díky jednomu krému? Dovedete si představit, že by jediný krém dokázal vrátit vaší pleti mladistvý vzhled za pouhé dva týdny? Ano, právě teď je to možné!
-
eŽena roku 2025: podpořte ženy, které inspirují svým podnikání V soutěži eŽena roku 2025 se představují ženy, které svou odvahou, kreativitou a nasazením mění svět podnikání a inspirují ostatní. Nyní máte možnost ovlivnit, kdo získá cenu veřejnosti – hlasování probíhá od 15. do 30. října 2025 a každý váš hlas má sílu podpořit příběhy, které stojí za pozornost.
-
IQOS Lounge Seating: Design, který žije udržitelností Co se stane, když se spojí design a touha dát věcem druhý život? Pražské Seabrook Studio, vedené duem Filip Nguyen a Tish Seabrook, přetvořilo tisíce použitých filtrů z nahřívaných tabákových náplní v originální modulární křesílka, která propojují čistý design s odpovědným přístupem k životnímu prostředí. Projekt nese název IQOS Lounge Seating a ukazuje, že i odpad může být součástí stylového a funkčního kusu nábytku.
Nový komentář
Komentáře
Ťapina — #2

Ťapina: uvazujeme o tom, ale manzeluv bracha uz tri kluky ma :)
Ťapina: jo, jo, nasi maji maminku, zrova vcera rikali, ze me milujou
Andula: Tak to zkuste ještě, ale jestli to bude třetí kluk, tak už budeš omotaná až až
Chlapi se v holčičkách vidí, s tím nic nenaděláme. Kluci naštěstí mají zas maminky.
Můj muž už podvakráte marně toužil po princezničce, luci si kolem prstu omotávají tak akorát mě.