Kuřecí křídla marinovaná ve fíkovém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou
Suroviny:
- 1kg kuřecích křídel
- 6 lžic fíkového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
- 3 lžíce kečupu
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 5 lžic olivového oleje
- 2 lžíce nasekaných bylinek
- 3 stroužky česneku
- sůl
Postup:
- Kuřecí prsa důkladně očistíme a omyjeme.
- Tenké konce křídel (letky) odřízneme. Osolíme a opepříme.
- Ze zbývajících surovin připravíme marinádu, ve které křídla marinujeme nejlépe přes noc.
- Pečeme na středně rozpáleném grilu ze všech stran, dokud nejsou křídla křupavá.
Dobrou chuť.
Nový komentář
Komentáře
Se zeťákem si je děláme často.