Podvod v kuchyni - kuře, které chutná jako kachna!
Suroviny
1 velké kuře
sůl, pepř a kmín
2 jablka
100 g másla
100 ml vody
500 ml černého piva
Postup
Kuře omyjeme, osolíme, opepříme a okmínujeme. Jablka také omyjeme a celá je dáme dovnitř kuřete.
Kuře dáme do pekáče, zalijeme vodou a poklademe kousky másla. Pečeme asi půl hodiny a podlijeme pivem. Při dalším pečení průběžně poléváme kuře výpekem.
Upečeme kuřátko dozlatova, vyjmeme z něj jablka a podáváme s houskovým knedlíkem a zelím.
Dobrou chuť přeje Káča.
Nový komentář
Komentáře
dobre
to je stare mamka to dela leta
na pivu děláme ale bez těch jablek
toto kuře občas dělám i s jablky je hrozně moc dobré
Dělávám, jen bez těch jablek. Dobrota.
Hm... znám ten recept, chutná to trošku jako kachna.
A se zelím červeným...mňam!