V barvách podzimu s mistrem kuchařem. Chcete se na něco zajímavého zeptat? Potřebujete poradit? Nebo znát dobrý recept? Zapojte se do připravovaného on-line rozhovoru!
On-line rozhovor probíhá na portále www.nadoma.cz
Podzim je ideální čas pro přípravu polévky. Talíř teplé polévky vás zasytí a zahřeje zároveň. Jak na to? Zeptejte se přímo mistra kuchaře.
Své dotazy můžete pokládat ZDE
indicie - Liberec
Nový komentář
Komentáře
Bramboračku vařím tak dobrou, že jsem schopná ji taky sama sníst.
Rára: babička tam vždycky dávala kupu hl. kořenové zeleniny (asi se tomu tak říká? - celer, mrkev, hrášek, etc), dost hub (nej jsou sušené), občas i kroupy (nebo krupky), česnek, majoránka, když byla mdlá tak Vegetu. Vždycky byla tak hustá, div v ní nestála lžíce. A k tomu pekla vdolky s mákem - ty na celé bramboračce byly snad nejlepší.
Rára: dej tam dost česneku, majoránky, polévkovou zeleninu - tu osmaž na másle. Až to budeš mít hotové, tak to můžeš okyselit lžičkou octa. A na špičku lžičky Glutasolu, ten chuť zvýrazňuje. Neboj se použít zelené natě, celerová je výrazná stejně jako petrželková.
Rára: Bramboračku dělám dobrou :-)
Ale ten chytrej pán přes vaření mi přijde širší, než delší.
Hm, mě by zajímal recept na dobrou bramboračku. Vždycky jí mám takovou mdlou