Už dávno nevypadá jako model, ve kterém pekly naše babičky, jak jsme se mohli osobně přesvědčit. Nabízí svým majitelkám jistotu a pohodu při pečení. Taková byla naše zkušenost s modelem Remoska Tria Shop.remoska.eu. Kromě těchto opravdu vychytaných Remosek nám zástupkyně značky představily i nádobí a náčiní, které značka hospodyňkám nabízí. Více na Shop.remoska.eu.

Letos Remoska® uvedla na trh kompletně novou řadu produktů. Mimo inovovaných „klasik“ tak můžete nově s Remoskou smažit, dusit nebo vařit na sporáku. K vaření budete potřebovat minimum oleje a přesto bude vše skvěle propečené a nic se nepřichytí díky špičkovému nepřilnavému povrchu Teflon®. Spotřeba elektřiny u Remosek je paráda sama — na upečení kuřete v Remosce spotřebujete přibližně tolik elektrické energie jako na rozehřátí běžné trouby! Ovládání je úplně snadné, stačí jen do Remosky dát vše, co chcete upéct a pak jen zavřít víko a zapnout pečení. A to je celé, takto jednoduché. Vše bude propečené, křupavé a voňavé.


Jak nové Remosky fungují, to jsme se zvědavostí zjistili při pečení pěti receptů, které pro nás připravila naše kolegyně a foodbloggerka Elly. Vyzkoušeli jsme jak slané, tak sladké recepty a výsledek byl u všech stejný – vše upečené na jedničku.

Recepty, které jsme připravili a pekli v Remosce, budeme rádi, když se budete inspirovat:

  • Vyzkoušeno: Čokoládový koláč s tvarohem
  • Vyzkoušeno: Tvarohový koláč s rebarborou a jahodami
  • Vyzkoušeno: Zapečené gratinované brambory
  • Vyzkoušeno: Kachní (kuřecí) stehna v Remosce
  • Vyzkoušeno: Skvělé špecle s nivou, špenátem a krůtím masem



Jak si akci užily naše čtenářky? Přečtěte si některé příspěvky, které nám účastnice napsaly:

Karolína:

Remosku jsem znala od babičky, dělala v ní vždy skvělé šťavnaté maso všeho druhu. Na akci jsem zjistila, že od té doby uběhlo spoustu času a technologie Remosky se posunula na maximum. S mou kamarádkou Aničkou, která mimochodem Remosku nakonec vyhrála, jsme měly za úkol upéct dort. Nejsme zrovna nejlepší cukrářky, a proto to nejprve vypadalo, jako by pekl pejsek s kočičkou. Naštěstí jsme nepřidaly mýdlo a díky Remosce se podařilo upéct perfektní korpus na takzvaný „Míša dort“, na který jsme přidaly tvaroh Madeta. Dobře to dopadlo a všichni si pochutnali.


Eva:

S Remoskou mám bohaté zkušenosti. Jednu mám na chatě, jednu doma, a když mamka dovolí, půjčuji si její teflonovou. Remoska TRIA, kterou jsme mohli vyzkoušet, je takový Mercedes mezi remoskami. Určitě si ji koupím a vyhodím sporák. Budu péct bez tuku a zdravě, už se těším. Ještě vymyslet, kam novou Remosku uskladním.

Markéta:

Na Remosce se mi líbí tyto věci: univerzálnost, krásné pánve, které značka vyrábí, výběr příslušenství, kniha receptů, nepřilnavý povrch, snadná údržba, šmírovací okénko, použití na sklokeramice nebo indukci. Dávám malé mínus: Poměrně vysoká cena, rozměry (nevejde se mi do kuchyně).


Gabriela:

Práce s Remoskou je příjemná a spolehlivá. Vaření můžeme kontrolovat okénkem umístěném uprostřed víka remosky. Remoska stojí ve stojanu, má ohnivzdorné úchyty a nádoby lze použít zvlášt na vařič i do trouby. Firma Remoska nám k vaření ještě poskytla 2 pánve, nízkou a vysokou, plus stojan s kuchyňským nářadím, stojan je ve formě struhadla. Oceňuji i pečicí papír od firmy Remoska.

Petra:

Představení nové Remosky přímo v praxi bylo velmi zajímavé. Nová Remoska má plno skvělých funkcí a vaření v ní je opravdu jednoduché a jídlo velmi dobré. Peče krásně a rovnoměrně. Vyzkoušely jsme jak sladké, tak i slané recepty a ve všech případech byl výsledek skvělý.


M.M.:

Velmi oceňuji možnost vyzkoušet vaření a pečení v Remosce, kterou jsem nikdy neměla.
Vaření i pečení v Remosce je velmi příjemné, manipulace a údržba jednoduchá. Už vím, proč si ji moje babičky nemohly vynachválit a to jejich Remosky nebyly tak vychytané. Moc se mi líbí i příslušenství od firmy Remoska, např. kuchyňské náčiní nebo pečicí papír. Kulinářská akce byla pro mne velmi inspirující.


Klára:

Remosku si pamatuji z dětství a potěšilo mne, jakou cestu za tu dobu Remoska urazila. Dneska je to moderní pečicí hrnec, který peče při teplotě 160 – 180 stupňů, takže v ní upečete všechno včetně chleba. Recepty, které jsme upekli, byly super a moc se mi líbilo, že Remoska vyrábí i pánvičky a náčiní – různé obracečky, které se při vaření vždycky hodí. Určitě mám pozitivní zkušenost.

Náš tip na Remosku, kterou jsme testovali:

Pečicí hrnec Remoska® Tria je multifunkční kuchyňské zařízení, které díky třem různým víkům dělá z jednoho hrnce tři různé kuchyňské spotřebiče.
Základem multifunkčního zařízení je objemný hrnec, který je z vnitřní i vnější části potažen třívrstvým nepřilnavým povrchem. K hrnci jsou připevněny dva úchyty. Úchyty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, odolávajícímu teplotám až do 220°C a tím umožňují bezpečnou manipulaci a také možnost pečení v troubě. 
Součástí balení jsou 3 různá víka s designovými a funkčními prvky:

Víko s topným tělesem:

V kombinaci s topným víkem lze elektrický pečicí hrnec Remoska® Tria použít k přípravě pokrmů vařením, pečením, dušením a zapékáním.

Skleněná poklice:

Skleněná poklice je vyrobena z tvrzeného bezpečnostního skla, které je po obvodu opatřeno silikonovým těsněním. Speciální profil okraje poklice je šetrný k okrajům hrnce a zároveň přirozeně reguluje množství odváděné páry z hrnce. Společně s regulační dírkou umožňuje vařit zdravě s malým množstvím vody.

Soft-tlakové víko:

Soft-tlakové víko v kombinaci s objemným hrncem je ideálním pomocníkem pro pomalý způsob šetrného vaření pod mírným tlakem, které v připravovaném pokrmu zachovává všechny minerály a vitamíny. 

Remoska® Tria je vhodná na indukci. Detailní popis najdete na Shop.remoska.eu

Jak funguje se můžete podívat v tomto videu:

Naše články:

Vyzkoušeno: Tvarohový koláč s rebarborou a jahodami
Vyzkoušeno: Skvělé špecle s nivou, špenátem a krůtím masem
Vyzkoušeno: Kachní (kuřecí) stehna v Remosce
Vyzkoušeno: Zapečené gratinované brambory
Vyzkoušeno: Čokoládový koláč s tvarohem

Reklama