Suroviny
4 silnější plátky z krůtích prsou
2 zralé hrušky
150 - 200 g gorgonzoly
sůl a pepř
máslo
olivový olej
Postup
Krůtí plátky lehce naklepneme rukou, osolíme a opepříme. Opečeme na směsi másla a olivového oleje, na pánvičce (z každé strany asi 5–7 minut). Hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky nebo na osminky. Po opečení masa přidáme na pánev a asi 4 minuty dusíme. Potom na maso nadrobíme sýr a necháme rozpustit. Podáváme s opečenými brambory.
Dobrou chuť přeje Lucka.
Nový komentář
Komentáře
divny babicka11 — #3 aj ja
S hruškou jsem zatím maso nedělala... zní to ale velice zajímavě
Nedělám maso plus ovoce ...doma to nechtějí, ale já bych si to někdy dala
vypadá moc pěkně
to vypadá velmi pěkně, zkuste také tyto recepty, najdete tam hodně zajímavého.