IMG_20210529_190834.jpg (230 KB)Foto: Alena Kolaříková

Česká chřestová sezona by letos měla trvat až do poloviny července. Proto si ji užijte co to jde!

Suroviny

  • 500 g zeleného chřestu
  • 10 ředkviček
  • 2 jarní cibulky i s natí
  • 4 lžíce majonézy
  • 2 lžíce Francouzské hořčice 
  • 4 vejce
  • sůl a pepř podle chuti

IMG_20210529_191029.jpg (91 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Postup

Chřest ugrilujte. Můžete ho klidně do druhého dne uchovat v lednici. Nakrájejte na kousky. Ředkvičky na tenké plátky, stejně tak jarní cibulku. Přidejte majonézu a hořčici. Promíchejte a dochuťte solí a pepřem podle své chuti. Nahoru dejte vařené vajíčko.

Dobrou chuť přeje Elly.

Ředkvičky perfektní nejen na salát

1.jpg (111 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Grilovaný hermelín na křupavém salátu

2.jpg (171 KB)
Foto: Alena Kolaříková

Grilovaný kozí sýr s červenou řepou

3.jpg (2.24 MB)
Foto: archiv redakce

Reklama