Ingredience pro 4 porce

200 g krup160g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
1 červená paprika
1 lilek
2 cukety
50 g extra panenského olivového oleje
rozmarýn
sůl
pepř

Postup přípravy

1. Kroupy povařte v osolené vodě po dobu 20 minut, slijte, propláchněte studenou vodou a nechte dobře okapat.

2. Nakrájejte cukety a lilek na silnější plátky a papriku na proužky, poté na horké pánvi všechnu zeleninu orestujte.

3. Nasekejte rozmarýn, orestovanou zeleninu nakrájejte na kostky a všechno smíchejte. Dochuťte solí a pepřem a větším množstvím oleje. Přidejte kroupy. Slijte tuňáka, nakrájejte na kousky a přidejte do směsi.

Recepty na pochoutky z lososa, které najdete na našem magazínu

Lososové kousky v sezamové krustě

losos.jpg (273 KB)

Lehký listový salát s lososem a vejcem

DSC_0924.jpg (93 KB)

Gravlax - marinovaný losos

lax.jpg (35 KB)

Zdroj fotografií: Alena Kolaříková, Rio Mare

Reklama