Suroviny
2x Král Sýrů Hermelín Na Vaření
1 pomeranč
1 lžíci rozinek
2 lžíce plátkových mandlí
olej na opékání
1 lžíce brusinkového dipu
Těstíčko
1 dcl piva
3 lžíce hladké mouky
1 vejce
špetka soli
Postup
Oloupeme pomeranč, jednu polovinu pomeranče nakrájím na měsíčky, které opečeme na pánvi. Z druhé poloviny vymačkáme šťávu, kterou na pánvi vyvaříme na polovinu objemu. Poté přidáme rozinky a v pomerančové šťávě je krátce povaříme. Nakonec přidáme opečené měsíčky. Hermelín Na Vaření namočíme do těstíčka, obalíme v plátkových mandlích a pozvolna osmahneme do zlatova. Podáváme s brusinkovým dipem.
Nový komentář
Komentáře
to nevypada spatne mnam mnam
Hermelín máme rádi jak samotný,tak smažený.
Mnam, hermelin muzem, favorit je ted grilovany, ale tenhle taky vypada bajecne. Jeste umichat dipik z jogutu, hellmansky a brusinek, mnam, mnam
Má rodina má raději Hermelín na roztírání nebo Hermadur - ten se také maže.
hermelín miluji
taky ho miluju ale samotný nebo jen v těstíčku