Porce králičího masa
Anglická slanina
2 cibule
Zeleninová směs Moravanka
Jednotlivé porce masa osolíme a obalíme v anglické slanině. Naskládáme do pekáčku, navrstvíme na něj zeleninovou směs Moravanka i s nálevem, přidáme cibuli nakrájenou na osminky. Přiklopíme a pečeme na 180 stupňů cca hodinu a čtvrt. Kontrolujeme, zda je potřeba podlévat. Krátce před dopečením odkryjeme a dopečeme.
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Přeji dobrou chuť!
– Dása
Soutěž Kuchařinky, kuchařky... Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků. Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!
Nový komentář
Komentáře
moravanka je výborná
Takhle jsem ještě králíka nedělala, u nás ho mají nejraději na smetaně.
arminka — #32 je dost ostra
moravanku nebrat...
no nevím,raději na česneku
tak ta pomazánka: 1 vajíčko natvrdo, 1 syrová cibule, 1 Majolka, 10 Dg měkkého salámu, 1 Moravanka, 1/4 masoxu. Moravanku přecedíme a v tom nálevu svaříme - rozpustíme - část kostky Masoxu. Na masovém mlýnku pomeleme zeleninu, cibuli a salám. Smícháme dohromady, přidáme majolku, nálev s Masoxem a usekané vajíčko. Toť vše:)
Meander: já se to naučim slibuju
*modra: já to mám doma v sešitě, tak až zítra. Delší dobu jsem to nedělala, ať něco nevynechám. Všecko se to mele na masovém mlýnku, možná to půjde i mixovat. Tak zítra, jo?
Meander:
*modra: Neomlouvej, ale nemrš ho
Meander: omlouvám se
Nic proti králíkům, ale moravanka je ohavně kyselá, už jen ta představa mi nedělá dobře.
gerda: že jo bylo to všechno podivně kyselé. Nám to nechutnalo.
*modra: Pomazánku z gothaje si dělá můj milý. Ujde. Ta pomazánka.
A nemrš mi prosím nick
králíka děláme a jíme rádi, recept určitě vyzkouším, vypadá lákavě, díky
Tak to bych si dala
*modra:
tak si tam může dát pro obměnu třeba Junior
gerda: to tam nesmíš dávat ty hořčice a hned je to o něčem jiným