Porce králičího masa
Anglická slanina
2 cibule
Zeleninová směs Moravanka

Jednotlivé porce masa osolíme a obalíme v anglické slanině. Naskládáme do pekáčku, navrstvíme na něj zeleninovou směs Moravanka i s nálevem, přidáme cibuli nakrájenou na osminky. Přiklopíme a pečeme na 180 stupňů cca  hodinu a čtvrt. Kontrolujeme, zda je potřeba podlévat. Krátce před dopečením odkryjeme a dopečeme.

Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Přeji dobrou chuť!

– Dása

Soutěž Kuchařinky, kuchařky...

Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! 

Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků.

Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!