Suroviny
králík
mrkev
celer
petržel
cibule
česnek
bobkový list
černý pepř
sůl
jalovec
nové koření
smetana
Postup
Králíka si posolíme, dáme do pekáče, podlijeme vodou. Přidáme kořenovou zeleninu nastrouhanou na širší nudličky a koření.
Pečeme maso doměkka, asi hodinu. Poté vyjmeme maso z výpeku a vybereme koření. Zalijeme smetanou, v případě potřeby můžeme i zahustit, ale není to nutné.
Podáváme s bramborem nebo knedlíkem.
Dobrou chuť přeje LUkas.
Nový komentář
Komentáře
Dana90 — #8 ja take az moc a ted ho nemuzu ani videt
Mám ráda králíka!S tou zeleniou vypadá skvěle!!!!!!!
no s tou zeleninkou,tu mám ráda,to může být dobré.
jako malá jsem králíka jedla,ale ted mi moc nechutná.
Králíka máme moc rádi,asi udělám na Silvestra.
Je to dobrůtka, když jsme chovaly králíky, tak mi chutnal nejvíc. S knedlíky.
tak zkuste nemixovat...já jsem nemixovala a je to lepčí :-)
Musí to být dobré, ale zeleninu bych asi taky rozmixovala.
Hm mamka to dělávala s noky, ale zeleninu teda mixovala. MŇAM!!!
to je dobrůtka, mňam
já jsem ho dělala včera a sklidila jsem nekonečnou chválu :-)