Kromě toho, že báječně chutná, má nespornou výhodu – je velmi zdravý. Obsahuje 17 % vlákniny. A vláknina je úžasná věc pro naše zažívání, pro náš zdravý metabolismus. Zadržuje vodu v zažívacím traktu a urychluje pasáž trávených potravin střevem, takže nezatěžují váš zažívací trakt déle, než je nezbytně nutné. Kdykoliv se mluví o prevenci rakoviny střeva, vždy je zmíněna nutnost dostatku vlákniny.
Vláknina také pomáhá při prevenci divertikulózy, syndromu dráždivého trakčníku a hemoroidů. Spolehlivě odstraní zácpu.
K zajištění dostatečného denního přísunu vlákniny vám postačí pět chutných kousků Grahamového KNUSPI.
Dalším dobrou vlastností vlákniny je to, že nás zdravě zasytí. Nemusíte toho sníst tolik, nemusíte zbytečně zvyšovat kalorický příjem – po pár plátcích KNUSPI máte pocit příjemného nasycení a přitom vám není těžko, neztratíte energii, jak se to stává po těžkých tučných jídlech.
Grahamový KNUSPI je bez soli – je to jedna z mála vyráběných potravin, kde je pouze na vás, jak moc a zda vůbec si posolíte – s medem či marmeládou je také výborný
Co dodat? Dejme slovo KNUSPI: “Křup, křup….!“
KNUSPI Grahamový
Složení: pšeničná trhanka, rýže, žitná trhanka a mouka tmavá, kukuřičné a pšeničné otruby, sušená bramborová kaše, sušená syrovátka
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 1 246 kJ, bílkoviny 10,8 g, sacharidy 62,5 g, cukry 3,0 g, tuky 1,8 g, vláknina 16,9 g, sodík 0,02 g
Pokud budete chtít vědět více o výrobcích KNUSPI, navštivte stránky www.knuspi.cz. Na těchto stránkách najdete nejen potřebné informace, ale také informace o velké soutěži o zájezd na Kanárské ostrovy, která končí 20. 6.!
Nový komentář
Komentáře
Není nad klobásky
Toto teda fakt nemusím
To okolo sýra jen prolítlo
Me se ty syrovy dost lepi na zuby
Když
zjistili bezlepkovou dietu a ze začátku jsem neuměla péct chleba, tak se živil všemi druhy bezlepkových Knuspi (mám dojem že jsou dva nebo tři, už si to nepamatuju). A musím říct, že byl docela spokojený. Tak jak se říká, že chlapi tyhle věci nemají rádi, on je snesl a nestěžoval si