Klobása, klobáska, párek, špekáček, to jsou masové produkty, které máme tak rádi. I ti zarputilejší odpůrci uzenin přiznávají, že je občas popadne taková chuť na dobrý párek či klobásku, že si ji prostě musí dát! A představit si grilování bez voňavých a šťavnatých klobás, to sami uznáte, že nejde.

Pro správný výběr uzenin typu klobás a klobásek platí ještě více než u masa, že se vyplatí zkoumat složení, poměr masa a kvalitních ingrediencí, které nabízená klobása či klobáska obsahuje. Pokud je vyrobena kvalitně, je plná vůně, šťávy a její chuť je neodolatelná. Pro nákup se tedy raději obraťte na prověřené řezníky či řeznictví, které tyto produkty dělají poctivě, a na jejichž práci se můžete spolehnout.

klobása

Naším tipem na vybrané klobásky a klobásky je nabídka řeznictví řetězce Globus.

VŽDY KVALITNÍ A ČERSTVÉ

V zázemí každého hypermarketu Globus je řeznická a uzenářská dílna. Proto vám každý den

nabízíme maso nejvyšší kvality i čerstvosti a zásadně v kuchyňské úpravě. Díky vlastnímu řeznictví nabízíme uzeniny v závislosti na poptávce zákazníků, a to i několikrát denně čerstvé.

V současné době máme v sortimentu na 120 druhů uzenin, které jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.

Jaké klobásky a klobásky pro grilování nám nabízejí řezníci z řeznictví Globus?

Rádi bychom vám představili kategorii výrobků, které jsou již svým výrobním procesem předurčeny ke grilování, pečení či zapékání. Jedná se o výrobky, ve kterých není použita solicí

směs, ale pouze kuchyňská sůl. Jde o klobásy k opékání a grilování z našeho řeznictví Globus.

Klobásy a klobásky z prvotřídních surovin jsme schopni podle zájmu zákazníků vyrábět i několikrát denně čerstvé a nabízíme je ve dvou základních variantách – v tepelně opracovaném stavu (vařené), nebo syrové. Tepelně opracované výrobky jsou v první řadě určeny pro ty z vás, kteří s tímto zbožím cestujete na delší vzdálenost a nemáte během své cesty možnost je trvale uchovávat v chladu. Pokud však necestujete daleko anebo jste vybaveni cestovní ledničkou, doporučujeme vám koupi klobás v syrovém stavu, a to zejména proto, že si podle našeho názoru zachovávají lepší chuťové vlastnosti. Vyzkoušejte je a nechte si chutnat.

  • TELECÍ GRILOVACÍ KLOBÁSA GLOBUS

GlobusBílá tenká grilovací klobása v přírodním střívku má díky osvědčené receptuře typickou chuť telecího masa. Je v nabídce v různých příchutích.

 

 

  • GRILLER GLOBUS

GlobusVýtečná bílá klobása v přírodním střívku je vyrobena z masa podle tradiční receptury a je vhodná na grilování.

 

 

 

 

  • JEHNĚČÍ KLOBÁSA NA GRILOVÁNÍ GLOBUS

GlobusVynikající klobása z jehněčího masa v přírodním střívku.

 

 

 

 

  • PÁRTY KLOBÁSKA GLOBUS

GlobusTenká bílá grilovací klobáska v přírodním střívku má díky původnímu způsobu výroby typickou chuť a vůni masa.

 

 

 

  • TRAMPSKÉ CIGÁRO GLOBUS

GlobusTenká klobása v přírodním střívku vyrobená z kvalitního masa má

jemně kořeněnou chuť. Je vhodná k opékání na grilu i na ohni.

 

  • ŠPEKÁČKY GLOBUS

GlobusTradiční český špekáček v přírodním střívku vyrobený z masa podle osvědčené receptury.

 

 

 

 

Za lepším grilováním vyrazte na nákup do Globusu ! Více na www.nasereznictvi.cz

Pokud máte rádi klobásky, brzy vyjde článek o zajímavých přílohách a domácích dipech, které ještě podtrhnou chuť grilované uzeniny. Máte rád křen, hořčici, kečup či sladkou, bylinkovou nebo česnekovou omáčku? Těšte se na naše recepty.

Z nabídky Globus pro grilování klobásek v redakci plánujeme udělat testování, stejně tak jako jsme minulý rok testovali pro grilování ryby. To vše v příštích článcích v rubrice Vaření.

Tip redakce:

Získejte dárek pro vaše grilování!
Napište nám pod tento článek, co nejraději grilujete, zda maso, klobásky, uzeniny, zeleninu, sýry, ryby a získejte od redakce krásný přenosný gril, který máme připraveny pro jednu z vás. Vyhlášení soutěže bude v pondělí 23.7.2014

gril

TÉMATA:
GASTRONOMIE