Klobása, klobáska, párek, špekáček, to jsou masové produkty, které máme tak rádi. I ti zarputilejší odpůrci uzenin přiznávají, že je občas popadne taková chuť na dobrý párek či klobásku, že si ji prostě musí dát! A představit si grilování bez voňavých a šťavnatých klobás, to sami uznáte, že nejde.
Pro správný výběr uzenin typu klobás a klobásek platí ještě více než u masa, že se vyplatí zkoumat složení, poměr masa a kvalitních ingrediencí, které nabízená klobása či klobáska obsahuje. Pokud je vyrobena kvalitně, je plná vůně, šťávy a její chuť je neodolatelná. Pro nákup se tedy raději obraťte na prověřené řezníky či řeznictví, které tyto produkty dělají poctivě, a na jejichž práci se můžete spolehnout.
Naším tipem na vybrané klobásky a klobásky je nabídka řeznictví řetězce Globus.
VŽDY KVALITNÍ A ČERSTVÉ
V zázemí každého hypermarketu Globus je řeznická a uzenářská dílna. Proto vám každý den
nabízíme maso nejvyšší kvality i čerstvosti a zásadně v kuchyňské úpravě. Díky vlastnímu řeznictví nabízíme uzeniny v závislosti na poptávce zákazníků, a to i několikrát denně čerstvé.
V současné době máme v sortimentu na 120 druhů uzenin, které jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Jaké klobásky a klobásky pro grilování nám nabízejí řezníci z řeznictví Globus?
Rádi bychom vám představili kategorii výrobků, které jsou již svým výrobním procesem předurčeny ke grilování, pečení či zapékání. Jedná se o výrobky, ve kterých není použita solicí
směs, ale pouze kuchyňská sůl. Jde o klobásy k opékání a grilování z našeho řeznictví Globus.
Klobásy a klobásky z prvotřídních surovin jsme schopni podle zájmu zákazníků vyrábět i několikrát denně čerstvé a nabízíme je ve dvou základních variantách – v tepelně opracovaném stavu (vařené), nebo syrové. Tepelně opracované výrobky jsou v první řadě určeny pro ty z vás, kteří s tímto zbožím cestujete na delší vzdálenost a nemáte během své cesty možnost je trvale uchovávat v chladu. Pokud však necestujete daleko anebo jste vybaveni cestovní ledničkou, doporučujeme vám koupi klobás v syrovém stavu, a to zejména proto, že si podle našeho názoru zachovávají lepší chuťové vlastnosti. Vyzkoušejte je a nechte si chutnat.
- TELECÍ GRILOVACÍ KLOBÁSA GLOBUS
- GRILLER GLOBUS
- JEHNĚČÍ KLOBÁSA NA GRILOVÁNÍ GLOBUS
- PÁRTY KLOBÁSKA GLOBUS
- TRAMPSKÉ CIGÁRO GLOBUS
jemně kořeněnou chuť. Je vhodná k opékání na grilu i na ohni.
- ŠPEKÁČKY GLOBUS
Za lepším grilováním vyrazte na nákup do Globusu ! Více na www.nasereznictvi.cz
Pokud máte rádi klobásky, brzy vyjde článek o zajímavých přílohách a domácích dipech, které ještě podtrhnou chuť grilované uzeniny. Máte rád křen, hořčici, kečup či sladkou, bylinkovou nebo česnekovou omáčku? Těšte se na naše recepty.
Z nabídky Globus pro grilování klobásek v redakci plánujeme udělat testování, stejně tak jako jsme minulý rok testovali pro grilování ryby. To vše v příštích článcích v rubrice Vaření.
Tip redakce: Získejte dárek pro vaše grilování!
Napište nám pod tento článek, co nejraději grilujete, zda maso, klobásky, uzeniny, zeleninu, sýry, ryby a získejte od redakce krásný přenosný gril, který máme připraveny pro jednu z vás. Vyhlášení soutěže bude v pondělí 23.7.2014
Nový komentář
Komentáře
U nás nejraději grilujeme kuřecí masíčko a ryby všeho druhu, dále zeleninu (kukuřici, cukety, brambory, mrkev apod.) a hlavně také pořádnou kotletku v alobalu s brambory
My nejraději grilujeme ryby. Manžel udělá marinádu a to je pošmak! U kamarádky jsem jedla ananas na grilu, to byla taky lahůdka.
Úplně nejraději máme vepřové maso:) Jako chuťovku si ale nikdy nezapomeneme dát i sýr, zeleninu a klobásky samozřejmě také nesmí chybět:)
Nejraději grilujeme vepřové maso, klobásy i klobásky a jako třešničku na dortu grilujeme banám posypaný skořicovým cukrem a potřený medem.
My máme rádi sýr a maso, občas brambory, zeleninu moc ne
Nejradši mám grilovanou zeleninu. Ono narazit na kvalitní špekáčky je čím dál těžší. Ale zelenina, ta nemůže zklamat.
Grilování máme u nás moc rádi! Ze všeho nejvíc mi asi chutnají klobásky, ale výborná je i cuketa nebo ananas.
Přítel miluje snad úplně vše grilované, ať už jde o pořádně naložené vepřové nebo hermelíny či brambory s bylinkami, slaninou a zeleninou v alobalu.
Přejeme všem krásné léto provoněné grilovanými dobrotami!
S přáteli rádi grilujeme zeleninu,klobásy,plátky,naložený hermelíny.Prostě vše co nám chutná a co se dá dát na gril. K tomu nesmí chybět ani čerstvá zeleninka s nějakým dresinkem. Dělám jogurtový protože je lehký a k masu se výborně hodí. A takhle si s přáteli pochutnáváme my:-))
Moc rádi grilujeme.
V zimě používáme el.gril.
Během léta máme na zahrádce plynový.
Grilujeme nejraději vepř.krkovici,ale také mleté hovězí-ochucené dle místního kuchaře.Ze Zeleniny rajče,papriku,lilky,cukety,hlívu ústř.,papriku,patizon,cibuli, ale i ananas,jablíčko i jahody.
U nás griluje manžel a já se nemusím starat.Kupuje různé vidličky,kleště a udělátka.kontroluje,jak maso nakládám,aby nebylo přesolené,něčeho moc nebo málo.moc ho to baví.
přeji hezké klidné léto a grilování hurá!!!
Nejvíce grilujeme když jezdíme o víkendech po českých krajích a luzích, protože oba s přítelem rádi kempujeme. Nejvíce se vždy těšíme na letní měsíce, v zimních měsících jsme grilování vyřešili formou domácího grilu, ale léto je léto :-) a co se jídla týče grilujeme téměř vše, nejčastěji kuřecí nebo krůtí maso, zeleninu - papriky, okurky atd. A zkoušeli jsme i ovoce - ananas, jahody - moooc dobré :-)
zrovna v neděli jsme grilovali,vepřové a kuřecí maso,křídla,špekáčky o Buble a hermelín bylo to super
mám zánět slinivky, tak moc negriluji
Ale když se griluje jídlo pro mě, je to šunka se sýrem,
hustě posypaná modrou bazalkou

Zabalené v alobalu


To je má oblíbená mňamka
Naši chlapi grilují všechno
Nejraději griluji kvalitní ,libové buřty a kuřecí špízy se slaninou,jatýrkami a sušenými švestkami s pikantní omáčkou
Já mám ráda vše co se grilovaných jídel týka, ale u nás je to hlavně kus nějakého dobrého masíčka!
grilujeme všechny druhy masa, nejvíce kuřecí stehna a k tomu plátky brambor, to je bašta i pro děti
Nejraději mám grilované ovoce banán nebo ananas a grilovanou zeleninu, lilek a papriky
Nejraději grilujeme ryby, zeleninu a také steaky :-)
Grilujeme všechny druhy sýra, nejraději hermelín
moje nej jsou klobásky