Foto: tesco
Ingredience:
- 2 kedlubny
- 1 cibule
- 1 pórek
- 3 lžíce olivového oleje
- 10 g másla
- 1 l zeleninového vývaru
- 100 g zakysané smetany
- 1 lžička soli
- mletá paprika
Postup:
Cibuli pokrájejte nadrobno. Kedlubny oloupejte a nakrájejte na hranolky. V hrnci si rozehřejte máslo a olivový olej. Kedlubnu a cibuli opékejte asi 5 minut. Zeleninu zalijte vývarem a přiveďte k varu. Přidejte pokrájený pórek a povařte ještě 5 minut.
Na talíři polévku dozdobte kopečkem smetany a mletou paprikou.
Vyzkoušejte také ze stejné suroviny:
Nový komentář
Komentáře
Zajímavý recept. Kedlubnovou polévku jsem ještě nejedla. Vyzkouším.