Když hruška miluje rybíz
Na tuto kombinaci chutí mě přivedl barman v restauraci, kde jsme měli se Ženou-in vánoční večírek. Po pár drincích se šéfem jsem měla chuť na nějaké nealko. Dostala jsem nápoj úžasné kombinace - hruškový a rybízový džus.
Budeme potřebovat:
- hruškový džus
- rybízový džus
- ledovou tříšť
- šťávu z celého pomeranče
- meduňku na ozdobu
Připravíme si ledovou tříšť. Hruškový džus smícháme s rybízovým, a to v poměru 2:1, jinak převládne kyselá rybízová chuť. Přidáme šťávu z jednoho pomeranče. Promícháme a dosypeme do sklenice ledovou tříští. Pokud máte rádi ovoce přímo v nápoji, úžasně v něm chutná nakrájená hruška.
Recept na báječný borůvkový koktejl najdete ZDE. Pokud byste měli chuť se zahřát, pomoc v podobě horkého hruškového nápoje najdete TADY.
Zítra se těšte na Zázvorku, koktejl s mátou na základě zázvorové limonády.
Nový komentář
Komentáře
Asi to bude lahodny, ale toho cukru tam! Aj!