Nevím, jestli znáte ten pocit, kdy vás honí mlsná, honí vás stejně jako rozzuřený pes a vy stojíte uprostřed mostu... Z jednoho konce na vás volá paní Chuť, mrká na vás a zpívá líbezným hláskem „Tak si ty knedlíky dej..!“  a na straně druhé na vás mává svědomí, držící v ruce transparent s obřím nápisem: Víš jak budeš tlustá???

 

Zrovna včera jsem na tom podivném mostě opět stála. Jak myslíte, že to dopadlo? Pochopitelně – rozběhla jsem se přímo do náruče paní Chutě a spořádala svíčkovou s šesti knedlíky bez jediného mrknutí...

Být to výjimka, tak nad tím mávnu rukou a svědomí pošlu pěkně do háje. Jenže výjimka to není už ani náhodou.

 

Domácí vdolky, omáčka s knedlíkem, pěkně propečené maso – jenom ta slova slyším a mám hlad. A co na to moje osobní váha? Tak na tu se raději už ani nekoukám...

 

Ale přišla jsem na jednu věc, jak skloubit paní Chuť se svědomím. Řešení se jmenuje Rama Cremefine.

 

Nová řada Rama Cremefine je moderní alternativou smetany, představující lahodnou kombinaci mléka a rostlinných tuků. A živočišné smetany? Tak ty mohou jen závidět. Cremefine má totiž spoustu výhod:

  • lahodná chuť
  • ideální vlastnosti
  • rostlinného původu
  • praktické balení

A jakými druhy Ramy Cremefine se můžete nechat bez obav zlákat?

Rama Cremefine ke šlehání
Ideálně zastoupí klasickou smetanu ke šlehání a navíc: SNADNO SE NAŠLEHÁ A DLOUHO DRŽÍ TVAR. Oproti klasické smetaně také obsahuje pouze 18% tuku, takže vám pomůže udržet štíhlou linii.

Použití:

  • na přípravu šlehačky
  • do omáček, sladkých jídel atd.
  • ideální na zdobení

Rama Cremefine na vaření
Alternativa sladké smetany, která ve všech směrech nahradí sladkou smetanu a navíc: NESRÁŽÍ SE

Použití:

  • do polévek a omáček
  • na pečení – dorty, buchty atd.
  • na přípravu dressingů a salátů

Rama Cremefine zakysaný krém
Použijete ji všude tam, kde používáte zakysanou smetanu a navíc je POCTIVĚ HUSTÁ PODOBNÁ FRANCOUZSKÉMU CREME FRAICHE. Také se výborně pojí s ostatními ingrediencemi. Např. příprava nepečených dortů se pro vás stane opravdovou zábavou!

Použití:

  • na přípravu dressingů, omáček
  • na těstoviny, na zahuštění omáček
  • na zapékání a pečení

Vidíte, pokaždé existuje nějaké řešení jak skloubit chuť se štíhlou linií a zdravou výživou.
Závěrem Vám ještě doporučím skutečnou lahůdku: Jahody (mohou být i rozmačkané) s Ramou Cremefine vás vynesou přímo do ráje těch nejlepších chutí :o)

 

Vyzkoušejte a přesvědčte se sama. Mně už nezbývá, než popřát: Dobrou chuť!

Více inspirací naleznete na www.rama-web.cz

TÉMATA:
DŮM A BYT