500 g mletého vepřového masa, česnek podle chuti, 2 cibule, koření do
mletého masa, sůl, 100 g šunky nebo vysočiny.
Hamburgerové bulky, plátkový sýr, tatarská omáčka na hamburgery, ledový
salát.
Postup: Maso smícháme s cibulí pokrájenou na drobno, přidáme prolisovaný
česnek, koření a sůl. Nakonec přimícháme salám na kostičky. Grilujeme na
roštu.
Bulky překrojíme, namažeme omáčkou, přidáme karbanátky, sýr a ledový salát.
Dobrou chuť vám přeje www.kand.cz
Nový komentář
Komentáře
Ťapina — #7 já taky
karbanátky s nivou vypadají dobře
Ťapina — #7 ja to take tak delam
gerda: Ale na tom nezáleží, jestli je nebo není čerstvé, zmrazení ho sterilizuje, v tom je ten vtip
Karboše nedělám, ale dělám prostě smažené placky mletého masa ochucené kořením. Bez vajíčka. Uhňácám placku a plesknu na pánev. A drží.
proc by tam muselo byt vajicko? Do ceskych karbosu se dava, ale do americkych hamburgeru ani nahodou.
gerda: Mleté maso z obchodu vrznu do mrazáku a vytáhnu ho třeba za 14 dní, tudíž je naprosto bezpečné
Pokud jsou karbenátky dělány doma nejsou nebezpečné ani v horkém létě.Mletá masa skýtají velké množství obměn.Jen mít fantazii.
Evča - my tam dáváme taky všechno možný, i anglickou slaninu...pak jsou takový pikantní...
...
jinak karboše taky miluju
mně tam chybí vajíčko
na spojení
Žábí, to zní také dobře, já cpu do karbošů kde co, karboše miluji
my měli o víkendu karboše a do nich jsem dala na kostičky nakrájenou NIVU...no byla to dobrota
...