shutterstock-281793947.jpg
Foto: Shutterstock

Vynálezce netradiční těstoviny ve tvaru fajfky si nemůže vynachválit, jak dobře se prodává. Za první dvě hodiny se prý prodalo 3700 balení. Nová těstovina má podle něj geniální tvar, který dokáže nejlépe zachytit omáčku. Ta by se měla zachytit za vroubky, ale i do fajfky, stejně jako do lžíce.

Mám tři metriky, podle nichž těstoviny vyrábím. Jedna je, jak dobře omáčka na těstovině drží, druhá, jak snadno ji lze napíchnout na vidličku a třetí, jak moc je uspokojivé do ní kousnout. Ne všechny těstoviny splňují vše,“ říká kuchař, kterému by jistě mnozí strávníci dali za pravdu.

Nakonec si možná i u nás v běžných prodejnách budeme moct koupit kromě klasických oblíbených těstovin, jako jsou špagety, fusilli, penne, tortellini, lasagne, ravioli, tagliatelle, farfalle či cannelloni, ještě cascatelli.

Reklama