Čtenářka Luneta je prý v jídle vybíravá, přestože má ráda Pohlreicha, nefandí jeho radám, které dává v restauracích. Děkuji Vám Luneto za příspěvek. V mnoha bodech s Vámi nesouhlasím, ale jsem rád, že i tyto názory u nás zazní.
Dobrý den,já jsem velký šetřílek,takže pokud se stane,že musím koupit něco co není ve slevě,tak mě to rozhodí.Ale to se stává málokdy,protože nenakupuju podle toho co budu vařit,ale vařím podle toho co nakoupím.
Bio bych nekoupila,protože je drahý a nikdo mi kvalitu nezaručí.Na trzích bych nic nekoupila,protože nemám ráda,když musím oslovit prodavačku.
Návyky se mi nezměnily.CHutě jo.Mám pocit,že za chvíli mi nebude chutnat nic.Jsem v jídle strašně vybíravá.Mám ráda Zdeňu Pohlreicha,jeho hlášky a Ano šéfe jsem nevynechala ani jeden díl.Jen nemusím jeho rady v hospodách.Nejradši by zrušil oblohy,které já mám ráda, a zdražil porce,aby vydělávali.
Jenže já jsem konzument,který si radši dá svíčkovou ze 6,hlavně,že je toho moooc,než krásně nachystanej kousek ryby za moc peněz,kde mám při pohledu pocit,že budu mít hned hlad.
Babicu nemůžu vidět ani slyšet.Je mi strašně nesympatický.
Luneta
Dáváte v jídle přednost kvalitě, nebo kvantitě?
- Kupujete potraviny ve slevách?
- Nebo výhradně od malovýrobců?
- Dáváte přednost značce BIO?
- Nakupujete na trzích?
- Změnili se vaše návyky a chutě časem, jako mně?
- Fandíte spíše Pohlreichovi, nebo Babicovi?
Na všechny vaše příspěvky se těším na redakčním e-mailu.
Jednu z vás dnes na konci editace v 16. hodin odměním. Ke svému příspěvku napište, o jaký druh potraviny, o které sníte, ale ještě jste ji neměla možnost ochutnat, máte zájem, a já jedné z vás přání splním! K mání je dnes v podstatě cokoliv, od šnečích jater (nestojí to za to) po krokodýlí maso (chutná jako kuřeryba) …
Nový komentář
Komentáře
No jo, když ale v řadě restaurací je obloha především jakýsi krouhaný košťál, mrkev, červená řepa a podobné "úžasnosti". To si ráda odpustím.
Pokud není v jídelníčku výslovně psáno, co se myslí zeleninovou oblohou, tak se ptám a případně rovnou sdělím, co z toho si mohou ušetřit.
Svíčkovou se šesti si dám, ale tu naaranžovanou rybu taky, podle okolností. Záleží na ročním období, a i na tom, zda je všední den a po obědě se jde makat, nebo je víkend a jde se na výlet.
free — #10 Ale radši toho, co jezdí chytat na moře
Svíčková je moje oblíbená
Pohlreicha nemůžu ani vidět, je mi odporný
Příbuzného rybáře bych potřebovala.
Jindriska8 — #7 máme tatínka rybáře,takže jíme ryby které chytí.Nejvíc berou,když se mi chce věnovat v karavaně a sundá trenky
.Posledně musel letět čtyřikrát,tak jsme to vzdali
řinka — #1 nakupuju jenom v Kaufu jednou za 14 dní,plus pečivo v Albertě,takže v letácích neležím.
Dám taky přednost svíčkové a rybu jenom občas a se zeleninou,ale vařenou doma.
taky máme raději klasiku. Naaranžované jídlo je hezké pro oči, ale pro hlad těžko, alespoň v naší rodině.
a to mě jídla stačí málinko,ale musí být moc dobré,kvalitní a hezky upravené,jinak Pana Pohlreicha mám ráda taky
jo, mně taky přílohy vyhovují, díky nim jsem se naučila jíst aspoň trochu nějakou zeleninu. Taky dám přednost guláši (já teda se 4) před pidiporcičkou naaranžovanou tak, že mi nepřijde ani jedlá.
taky máme doma rádi klasické oblohy, jak je znám ze svého děštství a mládí a nepovažuji je rozhodně za komunistický přežitek jako Z.P.
Tak to buď ležíš v letácích nebo se hodně naběháš