Co je k jídlu, nemůže být hnusné!

Spíše je to otázka zvyklostí na různých místech zeměkoule. Člověk má aspoň  ochutnat z toho, co je vypěstováno či vychováno, uloveno atd., když je někde na cestách, a netrvat na svých zvycích.

Lituji lidi, kteří např. nejedí „mořské potvory“, zeleninu atd. Vyjma případu, kdy je to z důvodů alergie na jídlo.

Jo a dost hnusné mi připadá, když se hází jídlo do kontejnerů, a poslední dobou mě docela vyděsilo, že se zkouší kukuřice jako topivo!

Kukuřici mám ráda ve všech formách, v poslední době ji křoupeme doma jako pražená ochucená zrna.

Z.


Děkujeme za pěkný příspěvek...

Nojo, taky znám argument ze školních jídelen: „Víš, co by za to daly děti v Somálsku?!"
„Tak jim to tam pošlete!" kontroval můj altruistický bratr, který od dětství nesnášel maso, a to tak, že si ho u oběda „křečkoval" do „škraní" a pak ho vyplivoval a schovával na různá místa v bytě... :)))

Co jste jako malá nesnášela Vy? A co považujete za hnusné jídlo teď? Nebo sníte všechno, co dostatnete na talíř? Ochutnala jste někdy něco, co třeba Vaše okolí označilo za hnusné, ale Vám to chutnalo? Klidně se podělte i o recept! :) Napište mi na redakce@zena-in.cz a třeba něco hezkého vyhrajete! :)

TÉMATA:
DŮM A BYT