
Foto: Shutterstock
Suroviny
- škvarky
- vařené vejce
- sádlo
- sůl a pepř
- kremžská nebo polotučná hořčice
- měkký tvaroh
Postup

Foto: Šárka Škachová
Poměr surovin záleží na vaší chuti. Šárka Škachová, autorka receptu, ji dělá takto:
Hrst jemně mletých škvarků, vařené vejce nastrouhané, trochu dobrého sádla, špetka soli a pepře, lžička hořčice, lžíce měkkého tvarohu. Všechno rozetřeme v misce a necháme chvilku odležet v chladu. Mažeme na krajíčky kváskového chleba a sypeme jarní cibulkou, šalotkou, pažitkou...
Dobrou chuť přeje Šárka Škachová - Gurmánka.


Nový komentář
Komentáře
Mňam
miluju škvarky i škavrkovu pomazánku
Díky za recept