Hans Peter Spak uvádí na trh své mistrovské dílo. Nový prémiový kečup s obrovským podílem voňavých italských rajčat, bez chemických konzervantů, aromat, lepku a laktózy. Jeho elegantní skleněná láhev je plná šťavnatých rajčat vyzrálých na italském slunci. Novinka pro gurmány, kteří si potrpí na kvalitu bez kompromisů. Nádherně sytý, jemně kořeněný. Kečup SPAK Master vládne všem.
Na hranolky, steaky, burgery, hot dogy a vše ostatní. Nový kečup SPAK Master je tím nejlepším, co můžete v kuchyni použít, nebo jen tak zamlsat. Hans Peter Spak se podělil o rodinné tajemství, aby mohl vzniknout skvost mezi kečupy. Mezi ostatními vyniká ojedinělým složením – bohatým podílem rajčat (210 gramů rajčat na 100 gramů kečupu) a nulovým obsahem zahušťovadel,konzervantů a barviv. SPAK Master obsahuje jen koření, ocet a cukr. Nic víc.
Prvotřídní kečup si zaslouží také prémiový obal. Sklo díky svým vlastnostem dokonale uchovává chuť, vůni i barvu kečupu. Výroba skla navíc představuje menší ekologickou zátěž pro životní prostředí než plast. SPAK Master je k dostání ve dvou baleních: 340 g za doporučenou maloobchodní cenu 37,90 Kč a 530 g za 44,90 Kč.
Přivítejte letní sezonu s grácií a dopřejte si mistrovské dílo z kuchyně Hanse Petera Spaka.
Reklama
Reklama
Nový komentář
Přispět do diskuze můžete po ZAREGISTROVÁNÍ a
PŘIHLÁŠENÍ,
nebo přihlášení přes Facebook
Přihlášení
Nový komentář
Komentáře
Od té doby co jsem narazil na BBQ omáčku už kečup moc nemusím, zkuste dle tohoto receptu: http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/grilovaci-omacky/klasicka-tmava-omacka-bbq/ Opravdu nebudete litovat.
Chutná báječně.
az kdyz u nas dojde domaci pak kupujeme tenhle
u nás vládne ,ale jen ten co dělám z rajčat z naší zahrádky .
Můj nejmladší kečup miluje. Jí ho téměř ke všemu.