Suroviny
100 g hermelínu
100 g vepřové šunky
200 g ředkviček
2 cibule šalotky i s natí
2 lžíce másla
2 lžíce kysané smetany
špetka mletého pepře
Postup
Hermelín, šunku a ředkvičky hrubě nastrouháme. Vmícháme změklé máslo, kysanou smetanu a nakonec drobně pokrájené cibulky i s natí. Pomazánku dochutíme pepřem.
Dobrou chuť přeje Lenka.
Nový komentář
Komentáře
delam trochu jinak pomazanku
Zrovna dnes jsem v obchodě zahlédla ředkvičky. Už pro ně frčím.
Hermelínová pomazánka je nejlepší
Doma jsme nezkoušeli, ale asi zkusíme
hmmm tak to vypadá moc dobře


Sonne — #13 Pajinka — #14 *modrá — #15 je moc dobrá a ten česnek by se tam nemusel nutně dát, já ho dala a bylo to pikantní
xenie — #17 Dej ho na chvilku do mrazáku
vypada to uzasne, urcite vyzkousim...jen technicka: jak se vam dari hermelin strouhat, aniz by byl na kasi ?
Hmmm, vypadá to moc dobře, o víkendu zkusím.







Žábina — #12 hmmm, dobrůtkááá
Žábina — #12 nivovou mám ráda - dělám ale jen nastrouhanou nivu s bílým jogurtem
příště zkusím přidat i česnek
Žábina — #12 Žábi, to taky vypadá skvěle
vypadá to dobře, já dnes peču domácí chleba a k němu bude nivová pomazánka, už jsem si na ní vše nakoupila
nastrouhá se nahrubo niva, přidá se tvaroh, 2 lžíce tatarky a 2-3 stroužky česneku
Určitě výborné ale mělo by být s doporučením pojídat osamotě
Doporučuju dát hermelín i salám na chvilku do mrazáku, pak se mnohem lépe strouhá.
Mňam, hermelím seže*u v jakékoliv podobě
. Výtečný je i plněný žampiónovou směsí a smažený v trojobalu.
vypadá to chutně a parádně
Zkusím a uvidím.

Super obměna, hermelím miluji, vyzkouším
Dělám podobnou, jen místo ředkviček dávám na jemné kostičky nakrájenou červenou papriku a špetičku chilli koření