Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
S příchodem teplých dní nastává ideální čas na osvěžující drinky, které vás potěší nejen chutí, ale i vzhledem. Filip Stránský, majitel legendárního pražského AnonymouS Baru, přináší jednoduché rady a recepty na koktejly, se kterými si doma vykouzlíte zážitek jako v luxusním baru. „Koktejl není o množství ingrediencí, ale i o kvalitě surovin,“ upozorňuje Samer Selbak, odborník na prémiové destiláty z Fenix Drinks. Ať už jste fanoušky klasiky, nebo hledáte něco nového, tyto recepty vás nezklamou.
Nový komentář
Komentáře
Loupu akorat pomerance s pupikem. Ty jdou snadno. Ostatni krajim.
bezradný Richarde, jim se to loupá!! Já nemám u nás v malém městečku kde koupit červený pomeranč, a dokonce nemám ani skládací model chlapa..
podle kterého bych si loupala. A jak ráda!
nic!!!!!
jéé to jsem ještě neviděla, to je úchylný
skolacka: Já jo, ananas
arna2005: Já taky! To je úplně nejpraktičjětší, na co jsem přišla!
Školačko, doporučuju
já pomeranče ani nekupuju, protože mě ta jejich šlupka štve
sem neviděla pitomější ovoce
Co k tomu řeknu? Že pomeranče z našich SUPERMARKETů neoloupeme, protože jsou zavadlé a mdlé chuti
Pro zasmání,bohužel praktické použití nemožné.
Kdybych si na loupání pomeranče vzala takový nůž,tak druhý den přes vrstvu obvazů na rukou zmáčknu na klávesnici tak maximálně ENTER.