62becb5c5285aobrazek.png
Foto: Alena Kolaříková

Suroviny

  • zbylé pečené vepřové maso (ideálně trochu tučnější)
  • jarní cibulka
  • kremžská hořčice
  • sůl a pepř
  • drobnější škvarky
  • sterilované okurky
  • můžou být čerstvé bylinky
  • česnek podle chuti

Postup

Cibuli nakrájejte najemno, včetně zelených částí. Maso rozmixujte s česnekem. Dochuťte a dolaďte podle sebe. Hořčice může být i jiný druh. Okurky nastrouhejte najemno. Někdo přidává i vařené vejce, ale není to nutné.

Mažte na pečivo a můžete ozdobit sterilovanou okurkou, nakládanými paprikami nebo čerstvou zeleninou.

Dobrou chuť přeje Elly.

Nejlepší škvarková pomazánka

4.jpg (169 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Křupavé topinky s houbami

5.jpg (117 KB)

Foto: Alena Kolaříková

8 tipů co se starým pečivem

6.jpg (70 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Reklama